•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Sportful
Pyöräilyvaatteita maantiepyöräilijöille

Sportfulilla on alkuperänsä hiihdossa. Kun Giordano Cremonese halusi osallistua Marcialongan maastohiihtokilpailuun vuonna 1972 hän havaitsi, että tavalliset vaatteet eivät soveltuneet kisan rankkoihin olosuhteisiin. Tämän takia hän ryhtyi kehittämään omia vaatteita korkealaatuisista akryylitekstiileistä. Hän osallistui 70 kilometriä pitkään kilpailuun kirkkaan oranssissa hiihtopuvussa, jota kisan jälkeen kehuttiin ja kommentoitiin laajalti. Vuonna 1973 Sportful oli virallisesti perustettu. Vuodesta 1985 yritys on myös tarjonnut valikoimassaan laadukkaita vaatteita pyöräilyyn.

Innovaatiota ja designia menestyksen perustana
Sportfulin vaatteet on erityisesti kehitetty urheilukäyttöön. Hiihdosta kerätyllä kokemuksella yritys on kehittänyt täydellisiä urheiluvaatteita parasta istuvuutta ja toimivuutta varten vaihtelevissa olosuhteissa. Alusta alkaen innovaatio ja toimiva design ovat olleet yrityksen menestyksen kannalta avainasemassa. Jo erittäin lyhyessä ajassa yrityksen perustamisen jälkeen huippu-urheilijat ja ammattilaistallit alkoivat käyttämään Sportfulin toimivia vaatteita ja lukuisia mitaleita alettiin voittamaan Sportfulin laadukkailla vaatteilla.

Pyöräilyvaatteita maantiepyöräilijöille
Sportfulin tuotevalikoima on valtava kattaen kaikki olennaiset pyöräilyvaatteet henkseleillä varustetuista pyöräilyhousuista ja shortseista pyöräilypaitoihin, pyöräilytakkeihin ja tarvikkeisiin kuten lippalakkeihin – täältä niin miehet kuin naiset löytävät itselleen trendikkäät pyöräilyvaatteet haluamallaan koolla ja värillä. Suunniteltu kilpailemiseen ja harjoitteluun!

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

SPORTFUL BODYFIT
TÄYDELLINEN VALINTA KOVAAN TALVIHARJOITTELUUN.

Kehitetty yhteistyössä World Tourin ammattipyöräilijöiden kanssa. Talvitakkien kehittämisessä haasteena on jatkuvasti sopivan tasapainon löytäminen lämmön, suojaavuuden ja hengittävyyden välillä. Lopputuloksena syntyy takki, joka tarjoaa suojaa lähes kaikilla keleillä samalla välttäen liiallista lämmöntuotta.

KUKA PIITTAA SÄÄENNUSTEISTA?

Tekninen NoRain-materiaali: nanoteknologiaa vettä hylkivällä pinnoitteella ja pehmeällä fleece-materiaalilla sisäpuolella. Sportful hyödyntää takeissaan kehittynyttä NoRain-materiaalia. Sadesuoja ja hengittävyys pitävät sinut sopivan lämpöisenä säässä kuin säässä.

PRIMAVERA SWITCH JACKET

Tämä käännettävä takki ei pelkästään tarjoa laajaa valikoimaa eri värejä, vaan antaa sinun myös valita kumman puolen takista käännät ulospäin säästä riippuen. Musta pinta ulospäin käännettynä takki tarjoaa paremman hengittävyyden. Värikäs pinta ulospäin käännettynä takki tarjoaa taas paremman suojan tuulta vastaan ja sisäpuolelle jäävä musta pinta toimii tehokkaana lämmön eristäjänä viileämmällä kelillä.