sportful

Pyöräilyvaatteita maantiepyöräilijöille

Vaatteet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Sportfulilla on alkuperänsä hiihdossa. Kun Giordano Cremonese halusi osallistua Marcialongan maastohiihtokilpailuun vuonna 1972 hän havaitsi, että tavalliset vaatteet eivät soveltuneet kisan rankkoihin olosuhteisiin. Tämän takia hän ryhtyi kehittämään omia vaatteita korkealaatuisista akryylitekstiileistä. Hän osallistui 70 kilometriä pitkään kilpailuun kirkkaan oranssissa hiihtopuvussa, jota kisan jälkeen kehuttiin ja kommentoitiin laajalti. Vuonna 1973 Sportful oli virallisesti perustettu. Vuodesta 1985 yritys on myös tarjonnut valikoimassaan laadukkaita vaatteita pyöräilyyn.

Innovaatiota ja designia menestyksen perustana
Sportfulin vaatteet on erityisesti kehitetty urheilukäyttöön. Hiihdosta kerätyllä kokemuksella yritys on kehittänyt täydellisiä urheiluvaatteita parasta istuvuutta ja toimivuutta varten vaihtelevissa olosuhteissa. Alusta alkaen innovaatio ja toimiva design ovat olleet yrityksen menestyksen kannalta avainasemassa. Jo erittäin lyhyessä ajassa yrityksen perustamisen jälkeen huippu-urheilijat ja ammattilaistallit alkoivat käyttämään Sportfulin toimivia vaatteita ja lukuisia mitaleita alettiin voittamaan Sportfulin laadukkailla vaatteilla.

Pyöräilyvaatteita maantiepyöräilijöille
Sportfulin tuotevalikoima on valtava kattaen kaikki olennaiset pyöräilyvaatteet henkseleillä varustetuista pyöräilyhousuista ja shortseista pyöräilypaitoihin, pyöräilytakkeihin ja tarvikkeisiin kuten lippalakkeihin – täältä niin miehet kuin naiset löytävät itselleen trendikkäät pyöräilyvaatteet haluamallaan koolla ja värillä. Suunniteltu kilpailemiseen ja harjoitteluun!