Sixpack

Sixpack tarjoaa kaiken mitä dirttipyöräsi tarvitsee

Pyöränosat

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Sixpack on saksalainen osavalmistaja, joka on erikoistunut painovoimapainotteisiin pyöräilylajeihin, kuten dirt jump, freeride ja downhill. Sixpack perustettiin vuonna 2007 ja se on nopeasti tullut tunnetuksi freestyle-pyöräilyssä värikkäillä ja massasta erottuvilla osillaan. Yrityksen itse suunnittelemat tuotteet eivät pelkästään ole huippulaadukkaita ja näytä hyviltä, vaan ne tarjoavat myös erinomaisen hinta-laatu-suhteen.

Sixpackin tuotevalikoima on kasvanut huomattavasti vuosien varrella ja tarjoaa nyt intohimoisille dirt- ja DH-pyöräilijöille valtavan valikoiman pyöränosia. Ohjaustangoista, ohjainkannattimista ja gripeistä polkimiin ja satulatolppiin – löydät lähes jokaisen pyöräsi osan laajassa valikoimassa eri värejä. Mikäpä pyörä ei näyttäisi paremmalta muutamalla värikkäällä yksityiskohdalla? Sixpackin osat tekevät pyörästäsi todellisen katseenvangitsijan ja tekevät siitä yhtä yksilöllisen kuin sinäkin olet.

Sixpack Racing teamin urheilijat ovat mukana tiiviissä yhteistyössä yrityksen tuotekehityksessä ja varmistavat, että tuotteet eivät pelkästään täytä ammattilaisten vaatimuksia, vaan että ne myös mahdollistavat korkealaatuisista osista nauttimisen myös harrastajille ja aloittelijoille.

Nykyaikaiset materiaalit kuten magnesium, titaani ja CNC-koneistettu alumiini tarjoavat tuotteille parhaan tukevuuden ja keveyden – kaksi painovoimalajien tärkeimmistä vaatimuksista. Tämän tyyppinen urheilu vaatii pyörältä keveyttä ja ketteryyttä, jotta pyörää pystyisi hallitsemaan ilmassa. Toisaalta, laji vaatii myös osilta tukevuutta ja kestävyyttä äärimmäisessä rasituksessa turvallisuuden varmistamiseksi. Tuotekehittäjien pitkä käytännön kokemus ja aktiivisten urheilijoiden palaute takaavat Sixpackin tuotteiden jatkuvan kehityksen.

Sixpackin tyylikkäät ja laadukkaat pyöränosat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tunnustaa väriä! Oli kyseessä sitten dirttipyörä, freeride-pyörä tai DH-pyörä: Rakkaus painovoimaa ja vauhtia kohtaan on aistittavissa joka ikisessä osassa!