Rotor

luovaa teknologiaa tehokkaampaan pyöräilyyn

Pyöränosat

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Pääse eroon poljinkierroksen kuolleista pisteistä Q-Rings-rattailla ja INpower-tehomittareilla – ROTOR-pyöränosat

ROTOR sai alkunsa kahden espanjalaisen ystävyksen ja intohimoisen pyöräilijän Pablo Carrascon ja Ignacio Estellésin toimesta. He halusivat päästä eroon poljinkierroksen kuolleesta pisteestä parantaakseen suorituskykyä ja siten mullistaa pyörän voimansiirron. Markkinoilla oli jo aiemmin kokeiltu ovaaleja eturattaita, sillä Shimano toi markkinoille BioPace-teknologian, joka ei kuitenkaan pystynyt vakiinnuttamaan asemaansa markkinoilla 1993. Nämä kaksi miestä ottivat kuitenkin aivan uudenlaisen lähestymistavan ovaaliin rattaisiin Q-Rings-tuotteillaan. Maksimaalinen teho, parempi pito, täydellinen kiihtyvyys ja optimoitu poljinkierroksen voimanjako ovat ROTORin tärkeimmät hyödyt. Tuotekehityksen jälkeen tuotteet on aina valmistettu CNC-koneistuksella paikallisesti, jotta välimatkat voitaisiin pitää mahdollisimman lyhyinä ja jotta yrityksen tiukat laatuvaatimukset voitaisiin varmuudella saavuttaa. ROTOR ei silti ole tunnettu pelkästään innovatiivisista Q-Rings-rattaistaan. INpower-tehomittarit kampisarjaan integroiduilla sensoreilla yhdellä tai molemmilla sivuilla tarjoavat nykyaikaista tiedonkeruuta ja langatonta teknologiaa maantielle, cyclocrossiin ja maastopyöräilyyn. Wattimittarilla harjoittelu mahdollistaa huomattavasti laadukkaamman, tehokkaamman ja tarkemman harjoittelun. Niin ammattilaistallit kuin kuntoilijatkin käyttävät ROTOR-pyöränosia maantiepyöräilyssä, maastopyöräilyssä, triathlonissa, cyclocrossissa ja ratapyöräilyssä.
 
Nopeampi kiihtyvyys ja parempi pito – kun sitä eniten tarvitset.
 
Nykypäivänä espanjalainen Rotor Technology Components SL omistaa kaikki ROTOR-pyöränosien oikeudet. Niin pakosta kuin inspiraatiosta ROTORin tuotekehitystiimi ilmailuinsinöörin ja juristin ympärillä on omistautunut radikaaleihin innovaatioihin. Heidän ansiostaan tuotteet, kuten Q-Rings-rattaat, kampisarjat, keskiölaakerit ja ketjut auttavat pyöräilijöitä ympäri maailman parantamaan suorituskykyään, tehokkuuttaan ja taloudellisuuttaan. Koneistetut ja anodisoidut eturattaat valmistetaan huippulaatuisista alumiiniseoksista ja niitä käyttävät niin maantiepyöräilijät ja maastopyöräilijät kuin triatleetit ympäri maailman – niin ovaaleja Q-Rings-rattaita kuin pyöreitä rattaita, niin yksivaihteisiin singlespeed-pyöriin kuin kahden ja kolmen eturattaan järjestelmiin. Direct Mount -eturattaiden lisäksi ROTOR valmistaa myös eturattaita, jotka ovat yhteensopivia suosituimpien spiderilla varustettujen kampien kanssa valmistajilta kuten Shimano, SRAM, Race Face, Hawk, Raptor jne. Keveys, tukevuus ja matalaa ilmanvastus sekä laaja yhteensopivuus ovat tärkeimmät lähtökriteerit aerodynaamisten eturattaiden sekä aerodynaamisten ja kevyiden kampisarjojen kehittämisessä ja valmistuksessa. Rotorin CNC-koneistetut laadukkaista alumiiniseoksista valmistetut tuotteet ovat yhteensopivia kaikkien kampisarjojen ja rataspakkojen kanssa. Erityisesti maantie- ja triathlonpuolella Rotor Trinity Drilling System tarjoaa loistavat STW-arvot (stiffness-to-weight) kolminkertaisesti poratulla ontolla rakenteellaan kammissa.

Laaja yhteensopivuus kaiken merkkisten, ikäisten ja tyyppisten pyörien kanssa

ROTOR hyödyntää niin sanottua UBB design conceptia (Universal Bottom Brackets) kaikille kampisarjoilleen mahdollistaakseen niille yhteensopivuuden kaikkien markkinoilla olevien keskiölaakeristandardien, kampistandardien ja runkostandardien kanssa. Tämän ansiosta voit asentaa ROTOR-kammet lähes kaikkiin maailman pyöriin keskiölaakeristandardista riippumatta. ROTORin mallistosta löytyy kattava valikoima erilaisia keskiölaakereita esim. BSA-kierteille, ITA-kierteille ja press-fit-asennukselle eri standardeille kuten BB30, BB386 EVO ja Pressfit 30. Kaikki nämä keskiölaakeristandardit sopivat UBB-konseptin laakereille kevyiden alumiinisten kampisarjojen asennukseen pyörään. UNO-osasarja hydraulisella teknologialla maantielle, triathloniin ja cyclocrossiin on kehitetty yhteistyössä jarruistaan tunnetun Maguran ja ketjuvalmistaja KMC:n kanssa. ROTOR kehittää ja valmistaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat pyöräilijöiden suorituskykyä kaikkialla maailmassa maantiepyöräilyyn, maastopyöräilyyn, triathloniin, ratapyöräilyyn, fiksipyöriin, maratonpyöräilyyn, enduroon, alamäkiajoon (DH) ja cyclocrossiin. Tämä on vain alkua...