Q36.5

Pyöräilyvaatteita puristisella tyylillä Etelä-Tirolista

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

2 Hakutulokset

Q36.5 on Luigi Bergamon 2013 perustama yritys Etelä-Tirolin Bozenissa. Bergamolla on yli 13 vuoden kokemus tuotkehityksen ja designin johtajana high-end-vaatemerkki assoksella. Siten hän tietää täsmälleen mitkä vaatimukset huippuluokan pyöräilyvaatteille täytyy asettaa. Yrityksen pyöräilypaidat, pyöräilyhousut, henkselihousut, pyöräilytakit, pyöräilyshortsit ja muut pyöräilyvaatteet täyttävät kovimmatkin vaatimukset ja Bergamo tietää täsmälleen mitä maailman parhaiden pyöräilyvaatteiden valmistaminen vaatii. Perustamalla yrityksen Q36.5 hän toteuttaa visiotaan poikkeuksellisen innovatiivisista, teknisistä vaatteista maantiepyöräilyyn. Tuotemerkki Q36.5 edustaa parasta huippulaatua ja Etelä-Tirolissa kehitettyjä sekä testattuja, tarkasti suunniteltuja maantiepyöräilyvaatteita. Kaikki tuotteet valmistetaan tiukat laatuvaatimukset täyttävissä tehtaissa Pohjois-Italiassa. Q36.5 arvostaa hyviä työolosuhteita ja laadukasta tuotantoa.

Q36.5 – vaatteita maantiepyöräilyyn intohimolla
Lähes kaikki yrityksen vaatteet ovat Luigi Bergamon itsensä suunnittelemia – pyöräilykäyttöön täydellisesti suunniteltuja tuotteita. Innovatiiviset vaatteet ovat myös raikkailla, yksinkertaisilla kuoseilla ja väreillä varustettuja. Vaatteet on tarkoituksella pelkistetty olennaisimpaan parasta toimivuutta ja istuvuutta varten. Bergamon pitkän kokemuksen, hänen asiantuntijuutensa ja intohimonsa ansiosta sekä osaavan henkilökunnan ja yhteistyökumppanien ansiosta Q36.5 pystyy tarjoamaan henkilökohtaista palvelua sekä visuaalisesti ja toiminnallisesti poikkeuksellisia, huippulaatuisia tuotteita. Q36.5 valmistaa vaatteita maantiepyöräilyyn vahvalla intohimolla urheilua ja innovaatiota kohtaan.

Q36.5 – oikea valinta vauhtia rakastaville!
High-end-vaatteiden valmistaja Q36.5:n valikoima sisältää pelkästään parasta laatua olevia pyröäilyvaatteita. Jokaisen tuotteen istuvuus on suunniteltu käyttöön maantiepyörän päällä. Etsit sitten uusia ajohousuja henkseleillä, hengittävää ajopaitaa tai tenkistä takkia pyöräilyyn – tämä on oikea valinta laatua arvostavalle! Tutustu etelä-tirolilaisen vaatevalmistaja Q36.5:n huippulaatuisiin tyylikkäisiin vaatteisiin ja vakuutu niiden erinomaisesta istuvuudesta ja parhaista materiaaleista.