P.A.C.

P.A.C. – teknisiä ja tyylikkäitä päähineitä

Vaatteet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Ne tuntuvat erittäin mukavilta ulkona luonnossa liikkuessa. Kylmää, kuumaa, UV-säteilyä ja hikeä – P.A.C.:n teknisten tuotteiden käyttäjiä nämä asiat eivät häiritse, sillä tämän yrityksen kätevät tuotteet ovat täynnä kehittynyttä teknologiaa.

P.A.C. on kehittänyt ja valmistanut teknisiä tekstiilejä jo yli 20 vuoden ajan. Pitkän kokemuksen ansiosta tällä perheomisteisella saksalaisella yrityksellä on erinomainen maine ja sen huippulaatuiset tuotteet kehittyvät jatkuvasti.

Päähineet valmistetaan erilaisista materiaaleista käyttötarkoituksesta riippuen. Klassinen huivi valmistetaan 100-prosenttisesta mikrokuidusta, jotta se olisi mahdollisimman kevyt ja pehmeä. Materiaali siirtää kosteuden nopeasti pois iholta huivin ulkopuolelle. Tämä tekee tuotteista äärimmäisen hengittäviä ja suojaa samalla pään ja niskan herkkää ihoa UV-säteilyltä ja tuulelta. UV+-vaatteet ovat erityisesti kuumille kesähelteille suunniteltuja ja ne tarjoavat poikkeuksellisen hyvän UV-suojan. 
Yritys välttää tietoisesti epäekologisten materiaalien kuten polyesterin, elastaanin ja Lycran käyttöä. Puhtaasta australialaisesta merinovillasta valmistetut tekniset huivit ovat täydellinen valinta parasta lämmönsäätelyä ja erittäin pehmeää tuntumaa varten. 
Kylmempiin olosuhteisiin P.A.C. tarjoaa myös huiveja ja päähineitä ylimääräisellä fleece-osalla.

Saumattoman muotoilunsa ansiosta elastisia putkihuiveja pystyy käyttämään monella eri tavalla, minkä ansiosta ne ovat erittäin mukavia ja monipuolisia. Tuotteita pystyy käyttämään huiveina, hikinauhoina tai pipoina. P.A.C.:n tekniset putkihuivit muotoutuvat helposti moneen eri käyttötarkoitukseen sopiviksi, jotta niiden käyttäjä voisi keskittyä täysillä ulkoilmaseikkailuunsa. Erityinen ompeluteknologia tekee huiveista joustavia ja estää materiaaleja kulumasta rankimmassakaan käytössä. 
 
Kaikki tuotteet ovat antibakteerisella SILVERPLUS-käsittelyllä varustettuja bakteerien ja ikävien hajujen muodostumisen estämiseksi luontoystävällisellä tavalla.

P.A.C.:n tekniset päähineet ovat luotettavia kumppaneita seikkailuillesi luonnossa – niin kesällä kuin talvella.