New Looxs

Korkealaatuisia pyörälaukkuja vapaa-ajankäyttöön

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Värikkäät pyörälaukut ovat olleet jo pitkään yleinen näky ympäri maailmaa. New Looxsin laukut erottuvat joukosta niin värillään kuin erittäin korkealla laadullaan. Ne eivät ole vain valinnainen, vaan ennemminkin pakollinen varuste niin työ- ja kauppamatkoilla, kuin myös pidemmillä viikonloppuretkillä.

Ensimmäisestä ompelukoneesta kansainväliseksi yhtiöksi – New Looxsin historia
Kaikki alkoi vuonna 1948, kun Wim Burger istui ompelukoneensa ääressä pienessä vajassaan Wichjenin pienessä kaupungissa Hollannissa. Hänen tarkkaan käsityönä tehdyt tuotteensa sisälsivät muun muassa traktorinsuojia, hansikkaita ja alusta alkaen myös pyörälaukkuja. Tällöin valmistus tapahtui nimellä Burgers Lederwarenfabriek BV. Kiitos Wimin yksityiskohtaisuuden ja huolellisen työn, yritys kasvoi uskomattoman nopeasti. Uusia ompelukoneita ja työntekijöitä tarvittiin pian. Pian valmistus keskittyi nimenomaan pyörälaukkujen ympärille.

Pyörälaukut päivittäiseen käyttöön ja vapaa-aikaan – New Looxs -mallist
Hollantilainen New Looxs tarjoaa laajan malliston laadustaan tunnettuja pyörälaukkuja ja varusteita. Pyörän sivulaukut ovat näyttäviä ja toimivat myös olkalaukkuina! Laukkujen varman ja helppokäyttöisen kiinnityksen ansiosta, laukut ovat niin ammattilaisien pyörälähettien kuin työmatkapyöräilijöiden suosimia. Kehitystyö on käynnissä jatkuvasti ja New Looxs etsii uusia tapoja parantaa tuotteitaan entisestään! Näiden seikkojen ansiosta New Looxs on kasvanut kansainväliseksi brändiksi.

Laatu ja innovaatiota – New Looxsin filosofia
atkuva etsintätyö parempien materiaalien, tuoreen ja teknisesti edistyneen designin ovat New Looxsia eteenpäin vievä voima. Perustaja Wim Burgerin arvot ovat mukana yhtä vahvasti yrityksen toiminnassa nyt, kuin perustamishetkellä. Niitä ovat laatu, jäljittelemätön ammattitaito ja intohimo. New Looxs on pohjimmiltaan perheyritys ja tänä päivänä vastuussa on jo kolmas sukupolvi.

Mallistostamme löydät laajan valikoiman New Looxsin pyörälaukkuja klassisina malleina, hillityissä ja räikeissä väreissä ja kaikkialta näiden ääripäiden väliltä! Laukut ovat täydellinen kumppani seuraavalla ostosmatkalle, kierrokselle kaupungin keskustan läpi tai pidemmälle viikonloppuretkelle!