MET

laadukkaita ja turvallisia pyöräilykypäriä

Vaatteet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Pyöräilykypärä suojaa kaiken tyyppisiä pyöräilijöitä onnettomuustilanteissa eikä nykypäivänä pystyisi edes kuvittelemaan kilpapyöräilyä ilman pyöräilykypäriä. Pyöräilykypärän sisältämät teknologiat ja sen valmistusmenetelmät vaikuttavat merkittävästi kypärän turvallisuuteen. MET pyrkii aina ajattelemaan pari askelta eteenpäin ja suunnittelemaan tuotteensa tiettyihin käyttötarkoituksiin optimaalisiksi.

MET cycling – laadukkaita ja turvallisia pyöräilykypäriä
METin sydän sykkii Italian Alpeilla. Pienessä ja kauniissa Talamonan kaupungissa yksi maailman johtavia laadukkaiden pyöräilykypärien valmistajia kehittää ja valmistaa pyöräilijöiden turvallisuutta edistäviä tuotteita. Uraauurtavilla innovaatioillaan MET on saavuttanut asemansa lukemattomien pyöräilijöiden vakituisena kumppanina niin maastossa kuin maanteillä. MET panostaa kuitenkin myös muihinkin asioihin liittyen pyöräilykypärien valmistukseen: Huollellisuudella, tehokkuudella ja kestävällä kehityksellä yritys ottaa myös vastuuta ympäristöstämme.

MET cycle racing – ympäristöystävällisiä pyöräilykypäriä
Mitäpä olisi kilpapyöräily tulevaisuudessa ilman houkuttelevaa ympäristöä? Ympäristöä missä pyöräilijät voivat nauttia luonnon kauneudesta? Kypärävalmistaja MET on sitoutunut pitämään pyöräilykypärien valmistuksen negatiiviset vaikutukset luontoon mahdollisimman pieninä. Tällä tavalla MET pystyy tarjoamaan lukuisia eri pyöräilykypärämalleja, joissa yhdistyy kilpailukykyinen hinta, laatu ja palvelu pyöräilijöiden tyytyväisyyden takaamiseksi.