Look

täydelliseen kiihdytykseen

Pyöränosat

Ranskalainen pyörätarvikkeiden valmistaja Look on kansainvälisesti tunnettu laadukkaista polkimistaan ja lukkopolkimien klosseistaan. Yritys voi olla hyvin ylpeä historiastaan, sillä Look on pyörien lukkopolkimien keksijä ja yksi tuotekategorian menestyneimpiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. Lookin viimeisintä teknologiaa sisältäviä tuotteita käytetään jatkuvasti kansainvälisissä ammattilaiskilpailuissa jopa korkeimmalla tasolla Pro Tourilla ja erityisesti maantiepyöräilyssä Look on todella arvostettu ja tunnettu valmistaja. Ranskalainen Lookin tuotteet ovat kuitenkin voittaneet myös lukuisia palkintoja muotoilustaan ja tyylistään. Lookin sponsoroimat ammattilaistallit ja ammattilaisurheilijat osallistuvat kilpailuihin ympäri maailman kovimmilla laatuvaatimuksilla – niin maantiepyöräilyssä, ratapyöräilyssä ja triathlonissa kuin maastopyöräilyssä ja kaupunkipyöräilyssä.

Suunniteltu ammattilaisille vaativaan käyttöön – Look-polkimet pyöräilyyn
Lookin klossit ovat laadukkaalla Teflonilla pinnoitettuja. Lookin polkimet ja klossit on suunniteltu maksimoimaan turvallisuuden ja kiihtyvyyden niin lyhyissä maksimivedoissa ja loppukireissä kuin mutkikkailla poluilla ja vuoristossa. Klosseissa ei ole vapaata sivuttaisliikettä, mikä antaa tukevan tuntuman polkimiin ja sitä kautta pyörään. Lisäksi Lookin klossit ovat kulumisindikaattorilla varustettuja ja tuotepakkauksessa tulee aina mukana tarvittavat ruuvit. Lukkopolkimet on suunniteltu silmänräpäyksessä tapahtuvaa kenkien kiinnittämistä ja irrottamista varten. Innovatiivisen hiilikuituteknologian ansiosta ammattipyöräilijät saavat käyttöönsä ultrakevyitä polkimia ja sitä kautta selvän hyödyn suorituskykyyn tiukoissa paikoissa. Myös sinä pystyt hyötymään tästä ammattilaisten käyttämästä huipputeknologiasta. Helppoa asennusta varten Look tarjoaa myös laadukkaita työkaluja.

Look-polkimet ja -klossit – Parempaa suorituskykyä pyöräkilpailuihin  
Look teki koko pyöräurheilun mullistavan keksinnön vuonna 1984 kun se julkisti ensimmäisen pyöräilyyn suunnitellun lukkopolkimen. Tänä päivänä Lookin polkimet ovat tuttu näky niin ammattilaisten pyörissä kuin harrastajien keskuudessa. Luotettavuus ja kulutuskestävyys ovat kaksi tärkeää syytä Lookin laadukkaiden polkimien suosioon. Myös laadukkaat laakerit ja kaksinkertaiset tiivisteet varmistavat Lookin polkimien kestävyyden. Nykyään kaikki pyöräilyharrastajat tuntevat Lookin KEO-standardin, joka on äärimmäisen kevyt. Tuotekehitystyön tuloksena syntyy laadukkaita, luotettavia ja äärimmäisen kevyitä Look-polkimia, jotka auttavat pyöräilijöitä ympäri maailman huippusuorituksiin. Lookin intohimona on aina ollut kehittää yhä parempia pyöränosia auttaakseen urheilijoita huippusuorituksiin.