Löffler

Löfflerin ensimmäinen pyöräilymallisto: 1981

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

110 Hakutulokset

Pyöräilyvaatemerkki Löffler tarjoaa vaatteita kaikkiin säihin asettaen pyöräilijän mukavuuden etusijalle. Yrityksen tehdas sijaitsee Riedissä Itävallassa ja sitä on vuosien varrella laajennettu useaan otteeseen, jotta yritys voisi vastata huippulaatuisten outdoor-tuotteiden valmistuksen asettamiin vaatimuksiin. Lähes kaikki tekstiilit valmistetaan itse heidän tehtaallaan Riedissä ja siellä ne myös värjätään ja valmistellaan jatkokäsittelyä varten Itävallassa ja Saksassa. Valmistaessaan pyöräilyvaatteita Löffler panostaa erityisesti hyvinvointiin ja mukavuuteen, jotta pyöräilystä tulisi mahdollisimman miellyttävää tuotteiden käyttäjille.

Ensimmäinen pyöräilymallisto: 1981
Löffler hyödyntää useissa tuotteissaan GORE-TEX -materiaaleja ja yritys onkin yksi markkinoiden johtavia GORE-TEX -teknologian hyödyntäjiä. Löfflerin yksi menestyksekkäimpiä keksintöjä on TRANSTEX-teknologia, mikä mahdollistaa huippulaatuisten ja erittäin toimivien pyöräilyvaatteiden valmistamisen. Tämä ja lukuisat muut innovaatiot vahvistavat yrityksen panostuksen tuotekehitykseen ja osoittaa myös yrityksen pitkäjänteisen omistautumisen ja kokemusten hyödyntämisen urheiluvaatteiden kehittämisessä. Tuotteiden istuvuus ja trendikkäät kuosit ovat tietenkin yritykselle myös tärkeitä. Tuotteet kuten pyöräilypaidat, softshell -takit, pyöräilytakit, pyöräilyhousut, tuulenpitävät liivit ja lukuisat muut tuotteet vakuuttavat nykyaikaisella istuvuudellaan ja urheilullisella ulkonäöllään.
 
Teknisiä pyöräilyvaatteita kesä- ja talvikäyttöön   
Löfflerin kesä- ja talvivaatteet pyöräilyyn tarjoavat pyöräilijöille, maastopyöräilijöille, maantiepyöräilijöille ja retkipyöräilijöille tarkkaan harkittuja pyöräilyvaatteita – teknisistä alusvaatteista erilisiin tarvikkeisiin. Materiaaleista riippuen pyöräilyvaate voi olla lämpöä säätelevä, hengittävä, erittäin elastinen, heijastava, napakasti istuva ja paljon muuta. Tunne olosi mukavaksi pyöräillessä ja valitse hyvin suunniteltu Löffler-pyöräilyvaate.