GripGrab

korkealaatuisia ja käytännöllisiä Tanskan rankimmissa säissä testattuja vaatteita

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

62 Hakutulokset

Intohimoisimmat pyöräilijät eivät pelkää säätä missä keskiverto kansalainen mieluummin jää sisälle sohvalleen juomaan kupillisen kuumaa teetä. Martin, Kristian ja Bjørn Krøyer, GripGrabin perustajat, pystyvät kertomaan tästä aiheesta enemmänkin. Erityisesti Kristian Krøyer, yksi Tanskan top 10 maastopyöräilijöistä vuosina 2000-2010, on vaikuttanut ratkaisevasti ensimmäisten GripGrab-pyöräilyhanskojen kehittämiseen käytännön kokemuksellaan.
 
Kolmen veljeksen pienestä yrityksestä kehittyi nopeasti yritykseksi, jolla on faneja ympäri maailman luottamassa tanskalaisiin tuotteisiin. Huippulaatua järkevään hintaan – siinä GripGrabin, tanskalaisen teknisiä vaatteita vaativille urheilijoille valmistavan yrityksen motto.

Nykyään GripGrabin erittäin monipuolinen valikoima tarjoaa tarkkaan harkittuja, hyvin istuvia vaatteita juoksijoille ja pyöräilijöille. Valmistajalta löytyy kattava valikoima käsineitä pyöräilijöille eri käyttötarkoituksiin niin maantielle kuin maastoon, sekä lämpimiä talvihanskoja harjoitteluun lumisemmilla ja viileämmillä keleillä. Lisäksi valikoimaan kuuluu kengänpäällisiä, sukkia, kypäräpipoja, irtohihoja ja irtolahkeita niin harrastajille kuin ammattilaisille. Järkeviä tuotteita pyöräilijöille niin maantielle kuin maastoon.

Kehittäessään GripGrab-tuotteita asiakkaiden ja urheilijoiden palaute on erittäin tärkeässä asemassa. Urheilijat ympäri maailman testaavat yrityksen tuotteita ja antavat palautetta niiden parantamiseen ja uusien tuotteiden kehittämiseen maantiepyöräilyssä, maastopyöräilyssä ja muissakin pyöräilyn alalajeissa. Mitä ikinä harjoitus tai kilpailu sinulta vaatiikaan, GripGrab pitää sinut kuivana ja lämpimänä. Nauti urheilusta ilman tarvetta miettiä varusteita – siinä on GRIPGRABin filosofia.