Fi´zi:k

Monipuolinen valikoima pyöräilytuotteita niin harrastelijalle kuin ammattilaiselle

Pyöränosat

  • Lajittelu:

4 Hakutulokset

Fi’zi:k on tuotemerkki, joka on vakiinnuttanut tukevasti asemansa pyöräilyssä. Tuotemerkki perustettiin vuonna 1996 SELLE ROYALin sivumerkiksi ja se on tullut vuosien varrella hyvin tunnetuksi ergonomisten pyöränsatuloiden, pyöränosien ja pyöräilykenkien valmistamisesta. Fi’zi:k on “physic” foneettinen kirjoitus ja sillä tarkoitetaan ihmiskehon fyysistä kuntoa.

Fi’zi:kin valikoimaan kuuluu kattava valikoima erilaisia tuotteita, jotka yhdessä muodostavat kaikki pyöräilijän ja pyörän väliset kontaktipisteet: Valikoimaan kuuluu satuloita, tankoteippejä ja kenkiä. Tuotteet suunnitellaan vastaamaan maastopyöräilijöiden, maantiepyöräilijöiden ja aika-ajopyöräilijöiden tiukimpia vaatimuksia niin harjoitteluun kuin kilpailemiseen. Fi’zi:k ei valmista tuotteita pelkästään huipputason kilpailemiseen, vaan valikoimasta löytyy myös kuntoilijoille erinomaisesti sopivia varusteita.

Fi’zi:k – naisten ja miesten maantiepyöräilyn ja maastopyöräilyn tuotemerkki
Italialainen Fi’zi:k haluaa tuotteidensa, esim. satuloiden, mukautuvan täydellisesti pyöräilijän mukaan eikä toisinpäin. Anatomian ja liikkuvuuden tutkimukset ovat italialaisten tuotekehityksen perustana. Fi’zi:kin satuloita on tarjolla miehille ja naisille eri käyttötarkoituksiin, kuten triathloniin, maantiepyöräilyyn ja maastopyöräilyyn. Valmistajan tuotteissa erityisen vaikuttavaa on erinomaisesti tasapainossa olevat keveys ja ergonomisuus. Fi’zi:kin Wing Flex -järjestelmä takaa toivotun liikkuvuuden lantiolle pyöräillessä. WING FLEX -teknologia on satulassa oleva kuori, joka taipuu alaspäin ajaessa. Tämä tekee liikeradoista sujuvammat ja tekee siten pyöräilystä tehokkaampaa.

Vaikka yritys keskittyy selvästi satuloiden valmistukseen, on Fi’zi:kin valikoimassa myös muita tuotteita. Valmistajan kahvat ja tankonauhat erottuvat massasta erinomaisella kestävyydellään sekä hengittävillä ja nopeasti kuivuvilla materiaaleillaan.