FAHRER

Ympäristöystävällisiä tarvikkeita sähköavusteisille pyörille Berliinistä

Pyöränosat

Kaikki sai alkunsa kierrätetyistä kuorma-autojen pressuista tehdyistä polvituista. Näitä ommeltiin soluasunnossa Berliinissä myytäviksi joulumarkkinoille. Suuren suosion ansiosta Joachim Leffler päätti kasvattaa tuotantomääriä, perustaa verkkosivut ja voittaa puolelleen jälleenmyyjiä yrityksensä FAHRER Berlin GmbH:n tuotteille. Viime vuosien aikana yrityksen valikoimaan on tullut yhä enemmän tuotteita ja FAHRER on vakiinnuttanut asemansa pyöräalalla.
 
Ympäristöystävällisyyttä Berliinistä
FAHRER Berlin keskittyy ensisijaisesti valmistuksessaan ja tuotekehityksessään ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen kierrättämällä tehokkaasti korkealaatuisia ja kestäviä materiaaleja. Valmistus suoritetaan yhteistyössä vammaisia työllistävien työpajojen kanssa. Suunnittelu ja käsityö tapahtuu Berliinissä. Tällä tavoin yritys pystyy valmistamaan ainutlaatuisia tuotteita ainutlaatuisille ihmisille.  

Käytännöllisiä tuotteita sähköpyörällesi  
Vuodesta 2013 yrityksen valikoimaan on kuulunut myös tarvikkeita sähköavusteisille pyörille. Valikoimasta löytyy muun muassa suojia ulkoisesti asennettaville akuille, suojia ohjaustankoihin ja suosittu E-Bag. Löydät täältä paljon käytännöllisiä tarvikkeita sähköavusteiselle pyörällesi. Sähköjohtojen pistokkeet ovat sähköpyörissä erityisen herkkiä – FAHRER tarjoaa myös tähän ongelmaan suojaavia ratkaisuja. Tuotevalikoima, joka soveltuu täydellisesti sähköpyöräsi arkikäyttöön!