ergotec

Kehittyneitä ja mukavia polkupyörän komponentteja vuodesta 2009

Pyöränosat

  • Lajittelu:

3 Hakutulokset

Oikea asento ergotecin komponenteilla
ergotec perustetiin Wickeden kaupungissa jo vuonna 1918 ja toimii jo neljännessä sukupolvessa Will Humpertin johtamana. Yritys on keskittynyt alusta lähtien ajomukavuuteen vaikuttaviin komponentteihin, kuten ohjaintankoihin, -kannattimiin ja grippeihin. Vuosien saatossa yrityksen kehitystyö on johtanut merkittäviin muutoksiin, jotka ovat vaikuttaneet pyöräilyyn koko alana.

ergotec tarjoaa parempaa mukavuutta
Ajomukavuuden lisäämiseen tähtäävä tuotevalikoima keskittyy luonnollisesti komponentteihin, joilla on siihen suurin vaikutus. Mallisto sisältää muun muassa ohjaintankoja- ja kannattimia, polkimia, satulatolppia ja grippejä. Gripit ovat tärkeä kontaktipiste ajajan ja pyörän välillä, mikä on ymmärretty ergotecillä jo pitkän aikaa sitten. Oikea valinta grippien ja ohjaintangon suhteen on ratkaiseva tekijä hyvässä ajokokemuksessa. Ajoasennon kohdilleen saamiseksi ergotec tarjoaa komponentteja kaikkiin pyörätyyppeihin aina kaupunkipyörästä aktiiviharrastajan maantie- ja maastopyörään.

Ergonomisia ohjaustankoja miellyttävään ajokokemukseen
Hyvässä ajokokemuksessa yksi tekijä on ylitse muiden – ajoasento. ergotecillä kiinnitetäänkin erityistä huomiota, että ajoasento saadaan täsmälleen oikeaksi. Huomioitavia seikkoja ovat ohjaintanko, satula ja sen asento, grippien valinta ja tietenkin ajajan henkilökohtaiset mieltymykset. Mallisto on kattava ja sisältää ohjaintakoja sekä -kannattimia useassa eri leveydessä, pituudessa ja muodossa. ergotecin tuotteissa on oikea yhdistelmä tieteellistä lähestymistapaa, kokemuspohjaista tietoa ja innovaatioita parhaan mahdollisen ajokokemuksen tarjoamiseksi.