Citec

Innovatiivisia Saksassa valmistettuja kiekkoja moneen käyttöön

Shop wheels from Citec

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Länsi-Berliini, vuosi 1988. Carbotec aloittaa toimintansa valmistamalla levykiekkoja kilpakäyttöön. Nykyään citec-nimellä tunnettu valmistaja on jättänyt 25 vuoden aikana merkkinsä pyöräilyn historiaan kehittämällä ja valmistamalla kiekkoja amatööri- ja ammattilaispyöräilijöille niin maantielle, maastoon kuin kaupunkikäyttöön.

citec – Modernia kiekkotekniikkaa
Kaikista komponenteista kiekoilla on todennäköisesti suurin vaikutus ajotuntumaan. Koko, pinnat, komponentit kokonaisuutena… hyvään ajotuntumaan vaikuttaa moni seikka. citecin tavoitteena on ollut kehittää ratkaisuja, joiden avulla pyörän ominaisuudet ovat parhaiten hyödynnettävissä. citecin kehittämä Power Block -tekniikka luo vahvan liitoksen pinnan ja navan välille, kovera vanneprofiili tekee kevyen, mutta samalla myös vahvan vanteen. Equal Tension Lacing -tekniikalla rakennetussa kiekossa on kaksi kertaa enemmän pinnoja ketjun puolella pinnojen symmetrisen jännityksen saavuttamiseksi ja siten rasituksen tasaamiseksi.
 
citec – Laatua ja kestävyyttä
Citec ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan vaan jatkaa kehitystyötä pysähtymättä. Uutta tekniikkaa kehitetään, testataan ja prototyyppejä jalostetaan tuotantomalleiksi. Osoituksena vahvasta uskosta tuotteisiinsa, citec tarjoaa kiekkojen pinnoille lähes ennenkuulumattoman 5 vuoden takuun rikkoutumista vastaan!