By.Schulz

Ajamisen iloa

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

14 Hakutulokset

Helppoa ja nopeaa ohjainkannattimen korkeuden säätöä käden käänteessä – Speedlifter asennetaan etuhaarukan ja ohjainlaakerin väliin. Tämän pikalinkulla avattavan ohjaustangon korkeuden säädön on kehittänyt saksalainen Markus Schulz vuonna 1997. Siitä lähtien hänen korkealaatuiset tuotteensa ovat levinneet ympäri maailman ja ovat tunnettuja pyöräilyä harrastavien keskuudessa laadustaan ja helppokäyttöisyydestään.

Ennen kaikkea pyöräilyn tulisi olla hauskaa – ja juuri tämän asian pyörämekaanikko ja ammattipyöräilijä Markus Schulz käsitti jo kauan aikaa sitten. Siksi loistava Speedlifter sai seurakseen tuotevalikoimaan pian jatkokehitetyn version Speedlifter Twist, joka mahdollistaa ohjaustangon kääntämisen tilan säästämistä varten sekä äärimmäisen tukevat mutta silti pintaherkät joustavat satulatolpat G.1 Urban ja G. 2. SDS Link -adapteripaketti tarjoaa kiehtovia keinoja kiinnittää pyörään erilaisia tarvikkeita, kuten action-kameran tai pyöräilytietokoneen. Ideat uusien tuotteiden kehittämiseen tulevat useimmiten arjen tilanteista pyöräilijöinä ja tuotteilla pyritään aina optimoimaan pyöräilijän ja pyörän välinen toiminta.

Markus ja hänen tiiminsä ovat ottaneet yrityksensä tunnuslauseeksi osavaltionsa tunnuslauseen, jonka voi kääntää ”suurilla asioilla on aina pieni alku” ("Großes entsteht immer im Kleinen"). Tuotteiden kysynnän kasvettua valtavaksi on yritys joutunut siirtämään tuotantonsa Taiwaniin, missä suuri osa yrityksen isoista asiakkaista ovat lähellä. Tehokkaampi tuotanto ja läsnäolo asiakkaiden lähellä mahdollistaa sen, että entistä useampi pyöräilijä voi nauttia by.schultzin laadukkaiden tuotteiden tarjoamasta mukavuudesta ja ajonautinnosta – jota pyöräilijät ympäri maailman arvostavat suuresti.

by.schulz