Bike Ribbon

Ergonomisia grippejä ja iskuja vaimentavia tankoteippejä

Pyöränosat

  • Lajittelu:

4 Hakutulokset

Vuonna 1975 Ermanno Alberti ajoi maantiepyörällään italialaisen Milanon pohjoispuolella sijaitsevan Brianzan kaupungin läpi. Epätasaisilla teillä hän tunsi, miten kivuliaita vaimentamattomat iskut ja epätasaisuudet voivat olla ranteille. Kotiin päästyään hän ryhtyi töihin. Ermannon tavoitteena oli kehittää paksumpi tankoteippi, joka vaimentaisi samalla myös iskuja. Haasteena oli kuitenkin, että teipin päällekkäin osuvat kohdat muodostuisivat liian paksuiksi. Bike Ribbon syntyi tämän ongelman ympärille! Ratkaisu oli rakenteeltaan uudenlainen tankoteippi, joka on reunaosat ovat keskiosaa ohuemmat.

Pyörien high-end-varusteita pitkällä perheperinteellä
Albertin perhe on valmistanut korkealaatuisia varusteita pyöriin jo 70-luvulta lähtien. Pitkän kokemuksen lisäksi heillä on edelleen palava intohimo maantiepyöräilyyn ja kaikkeen pyöräilyyn liittyvään. He pyrkivät yhdistämään nämä osa-alueet jokaisen uuden tuotteen kehittämisessä. Toiminta ja estetiikka ovat heidän filosofiansa mukaan tuotekehityksen tärkeimmät osa-alueet. Tuloksena on innovatiivisia ja toiminnallisia tuotteita hienolla designilla.

Jokaisen ohjaustangon kohokohta
Bike Ribbonin gripit ja tankoteipit ovat suunniteltu anatomian asettamien edellytysten ehdoilla. Ergonomiset gripit ja iskuja sekä tärinää vaimentavat tankoteipit mahdollistavat entistä mukavamman ajokokemuksen niin maantie- kuin maastopyöräilijöille.