•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Avid-jarrut
Polkupyörän jarrut pienillä yksityiskohdilla ja suurella teholla

Yhdysvaltalainen Avid tarjoaa ensiluokkaisia jarruja kaikkiin pyörätyyppeihin. Erikoisosaaminen, josta merkki on tunnettu, löytyy kuitenkin maastopyörien jarruista. Ennalta-arvattava toiminta, luotettavuus ja pitkäikäsyys varmistetaan huolellisella suunnittelutyöllä ja ensiluokkaisilla materiaaleilla. Alustasta ja olosuhteista riippumatta, Avidin levyjarruista löytyy jarrutehoa kaikissa tilanteissa.

Avid tarjoaa suorituskykyä
Kun Avidit ovat vastuussa vauhdin hidastamisesta, tunnet olevasi lähes täydellisessä kontrollissa. Vaikka mallisto on erittäin laaja, Avid tunnetaan silti parhaiten korkeasta laadusta, joka johtaa ylivoimaiseen suorituskykyyn. Riippumatta siitä, että etsitkö levyjarruja, adaptereita, jarrulevyjä, jarrunestettä tai ilmaussarjaa, vastaus löytyy Avidin tarjonnasta. Aktiiviharrastajat pitävät Avidin jarruista erityisen paljon niiden varmatoimisuuden, mutta myös helpon huollettavuuden ansiosta.

Avid – pysäyttävän tarkkoja levyjarruja
Avid ja Sram yhdistyivät vuonna 2004 ja yhteiselo on jatkunut menestyksekkäänä. Kehitystyön tuloksena ovat muun muassa Taperbore-teknologia, jarrukahvan kontaktipisteen säätö sekä tarkka ja siisti tapa ilmata jarrut.