ACROS

Yksinkertaisesti monipuolinen: yksilöllisiä pyöränosia ACROS ilta

Pyöränosat & Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Yksinkertaisesti monipuolinen: yksilöllisiä pyöränosia ACROS ilta
Kun kyseessä on korkealaatuiset osat pyöriin, on ACROS aina hyvä valinta. Yritys on perustettu 1999 Renningenissä Stuttgartin lähellä. Vuosien varrella yrityksestä on kehittynyt huippulaatuisten maastopyörien osien toimittaja. 

Saksassa valmistettu: Joustavaa ja yksilöllistä maastopyörien osien valmistusta  
Kaikki tuotekehitys ja valmistus tapahtuu täysin Renningenissä ja kaikkiin tuotteisiin voidaankin laittaa merkintä “Made in Germany”. Kun tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat saman katon alla, pystyy yritys reagoimaan markkinoiden muutoksiin erittäin nopeasti, mikä mahdollistaa myös suuren joustavuuden. Maastopyöräilijöiden odotukset ja vaatimukset muun muassa ohjainlaakereiden, ohjaustankojen ja kahvojen suhteen vaativat valmistajalta jatkuvaa tuotekehitystä ja yksilöllistä mukautumista. 

Tuotetestaus, laadun valvonta ja tuotanto: ACROSin tarkka testausjärjestelmä
ACROS ille on tärkeää toteuttaa koko tuotteiden valmistus oman katon alla ja varmistaa tuotteiden laatu omissa testeissä poluilla ympäri maailmaa. Tämän takia yritys toteuttaa prototyyppien kattavaa testaamista ja analysointia varmistaakseen niiden laadun ja turvallisuuden. ACROS tekee myös tiivistä yhteistyötä johtavien testauslaitosten kanssa tuotteiden puolueetonta testaamista varten. Kattavan tuotekehityksen ja testaamisen jälkeen esituotantoversiot lopullisista tuotteista päätyvät vielä testikuskien käyttöön erilaisiin ilmastoihin viimeistä optimointia ja toimivuuden varmistamista varten ennen sarjatuotannon aloittamista.