•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Fitness-pyörät auttavat sinua pysymään hyvässä kunnossa – ja mikä olisikaan mukavampaa kuin raikas ilmavirtaus kasvoilla, kun pyöräilet työpäivän jälkeen kotiin? Niinpä, ei mikään! Pyöräily on paras tapa jättää stressi ja arki taakseen ja ladata akkuja. Pyöräsi odottaa sinua, se haluaa olla käytössä, mennä lenkille, kokea jotakin, liikkua.

ROSE MULTISTREET – ARKEEN JA KUNTOILUUN!

MULTISTREET on kuin maantiepyörien pikkuveli. Urheilullinen ja kevyt runko, jäykkä ja mukava hiilikuituinen etuhaarukka, sporttinen geometria ja huippulaatuiset osat tekevät tästä pyörästä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat hoitaa arkipyöräilyt ja kuntoilun yhdellä pyörällä.
Pyörästä on tarjolla miesten ja naisten mallit ja voit valita pyörään joko SHIMANO XT Trekking -osasarjan tai SHIMANO Tiagra -maantieosasarjan.

ROSE MULTISPORT – OIKEA VALINTA EPÄTASAISELLE ALUSTALLE

Leveämmät renkaat ja tukevammat osat joustavalla etuhaarukalla sekä rennolla geometrialla – MULTISPORT on kuin kotonaan sorateillä ja epätasaisella alustalla. MULTISPORT on monipuolinen työkalu lenkkeilyyn soralla ja kärrypoluilla sekä retkeilyyn ja arjen työmatkoille.
Saatavilla miesten ja naisten mallina 29”:n renkailla tukevuutta varten epätasaisessa maastossa.

ROSE MULTISTREET

ROSE MULTISPORT