•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Legal notice

1. Tietoa Saksan akkuja koskevasta lainsäädännöstä (German Batteries act, BattG)

Akkujen myyjänä olemme velvollisia noudattamaan Saksassa vallitsevaa akkuja koskevaa lainsäädäntöä ja siten ilmoittamaan asiakkaille seuraavista seikoista. Käytetyt akut tulee lainsäädännön mukaan palauttaa. Palautuksen voi tehdä liikkeisiimme, erillisiin keräyspisteisiin tai paikalliseen akkuja myyvään liikkeeseen. Ongelmajätteeksi luokiteltavat akut sisältävät raskasmetalleja tai muita haitallisia aineita, josta on merkintänä rasti tai kemiallinen tunnus (Cd, HG tai Pb). Käytetyt akut voi toimittaa osoitteeseen:

ROSE Bikes GmbH
Logistiikkakeskus
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Saksa

Palautettavat akut ovat rajoitettu mallistoomme kuuluviin malleihin ja tyyppeihin sekä määriin, jotka vastaavat normaalia yksityiskäyttöä.2. Tietoa Saksan elektronisten laitteiden lainsäädännöstä (German Electronical and Electronic Equipment Act, ElektroG)

Elektronisten laitteiden jälleenmyyjänä noudatamme ElektroG-asetusta ja olemme velvollisia ilmoittamaan, että asiakkaat ovat velvollisia palauttamaan elektroniikkaa sisältävät jätteet ja laitteet. Palautuksen voi tehdä liikkeeseemme, keräyspisteeseen tai paikalliseen elektroniikkaa myyvään liikkeeseen. Elektroniikkaa sisältävien tuotteiden palautuksen voi tehdä osoitteeseen:

ROSE Bikes GmbH
Logistiikkakeskus
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Saksa

Palautettavat elektroniset tuotteet ovat rajoitettu mallistoomme kuuluviin malleihin ja tyyppeihin sekä määriin, jotka vastaavat normaalia yksityiskäyttöä.

3. Tietosuoja

Elektroniikkaa sisältävä jäte ja elektroniset tuotteet voivat sisältää käyttäjän tärkeitä yksityistietoja. Tämä tulee huomioida erityisen hyvin esimerkiksi kannettavien tietokoneiden ja älypuhelinten kohdalla. Huomioikaa, että asiakas on loppukäyttäjänä vastuullinen luovutettavien ja palautettavien laitteiden sisältämän tiedon poistamisesta.