Legal notice


Contents
  1. Information on returning old batteries
  2. Information on returning waste electrical and electronic equipment
  3. Duty to inform of the recovery rate according to § 15 (3) of the BattG
  4. Privacy Notes

I. Tietoa Saksan akkuja koskevasta lainsäädännöstä (German Batteries act, BattG)

Akkujen myyjänä olemme velvollisia noudattamaan Saksassa vallitsevaa akkuja koskevaa lainsäädäntöä ja siten ilmoittamaan asiakkaille seuraavista seikoista. Käytetyt akut tulee lainsäädännön mukaan palauttaa. Palautuksen voi tehdä liikkeisiimme, erillisiin keräyspisteisiin tai paikalliseen akkuja myyvään liikkeeseen. Ongelmajätteeksi luokiteltavat akut sisältävät raskasmetalleja tai muita haitallisia aineita, josta on merkintänä rasti tai kemiallinen tunnus (Cd, HG tai Pb). Käytetyt akut voi toimittaa osoitteeseen:

ROSE Bikes GmbH
Logistiikkakeskus
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Saksa

Palautettavat akut ovat rajoitettu mallistoomme kuuluviin malleihin ja tyyppeihin sekä määriin, jotka vastaavat normaalia yksityiskäyttöä.II. Tietoa Saksan elektronisten laitteiden lainsäädännöstä (German Electronical and Electronic Equipment Act, ElektroG)

Elektronisten laitteiden jälleenmyyjänä noudatamme ElektroG-asetusta ja olemme velvollisia ilmoittamaan, että asiakkaat ovat velvollisia palauttamaan elektroniikkaa sisältävät jätteet ja laitteet. Palautuksen voi tehdä liikkeeseemme, keräyspisteeseen tai paikalliseen elektroniikkaa myyvään liikkeeseen.


Elektroniikkaa sisältävien tuotteiden palautuksen voi tehdä osoitteeseen:

ROSE Bikes GmbH
Logistiikkakeskus
Isselburger Str. 17
46395 Bocholt
Saksa

Palautettavat elektroniset tuotteet ovat rajoitettu mallistoomme kuuluviin malleihin ja tyyppeihin sekä määriin, jotka vastaavat normaalia yksityiskäyttöä.

III. Duty to inform of the recovery rate according to § 15 (3) of the BattG

Furthermore, we comply with the obligations to publish according to § 15 (3) BattG by referring to the annual statistics communication of the values determined for the previous year by GRS eMobility: https://www.grs-batterien.de/newsroom/details/grs-erfolgskontrollen-neue-branchensysteme-sind-der-schluessel-fuer-eine-zukunftsorientierte-kreislaufwirtschaft/

IV. Privacy Notes

Waste electrical and electronic equipment often contains sensitive personal data. This applies in particular to information and telecommunications technology devices such as computers and smartphones. Please note that you as the end user are responsible for deleting the data on old devices you wish to dispose of.