Zipp

Kun jokainen sekunti lasketaan…

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

2 Hakutulokset

Marraskuussa 1988 Zippin tarina alkoi maailmanlaajuisesti tunnettuna korkealaatuisten kiekkojen valmistajana. Yritys sai alkunsa Yhdysvalloissa ja sai alusta asti ansaitusti huomiota osakseen edistyksellisten tuoteideoiden ansiosta. Tällä hetkellä mallisto sisältää kiekkojen lisäksi ohjaintankoja ja -kannattimia, renkaita ja satulatolppia. Yritys liittyi SRAM LLC:n alaisuuteen vuonna 2007.

Zipp – laatua viimeistä yksityiskohtaa myöten  
Zippin laadun takana ovat tehokkaat ja yksinkertaiset toimintaperiaatteet, jotka ulottuvat aina tuotesuunnittelusta markkinointiin. Innovatiivinen suunnittelu, parhaat materiaalit ja erityisen tarkka laadunvalvonta takaavat tuotteille parhaan mahdollisen toiminnan ja suorituskyvyn. Tämän ansiosta Zippin kiekkojen tuomat hyödyt eivät ole olleet pitkään aikaan vain sisäpiirin tietoa. 

Palkintokorokkeelle tehdyt  
Zippin kiekkoja löytää kaikkialta – aina Ironmanin täysmatkalta Ranskan ympäriajoon! Jos haet suorituskykyisiä kiekkoja, joiden aerodynamiikka on kehitetty huippuunsa, älä etsi pidemmältä! Kiekkosetin voi viimeisteillä mallistosta löytyvillä renkailla ja venttiilinjatkeilla, jotka ovat totuttua Zipp-laatua.