ziener

Laatua ja perinnettä Baijerista jo vuodesta 1946

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

49 Hakutulokset

Zienerin pyöräilyhanskat ja tekniset vaatteet lähes houkuttelevat sinua ulos pitkille pyörälenkeille erinomaisella laadullaan ja tyylillään. Mukava pyöräily ei ole ikinä ollut näin helppoa säästä riippumatta. Franz Ziener GmbH & Co. KG sijaitsee Baijerin Oberammergaussa ja yritys on perinteikäs lasketteluvaatteiden ja pyöräilyvaatteiden valmistaja.

Nauti flowsta pyöräillessä – zienerin teknisillä ja hyvin istuvilla vaatteilla
Ziener on aina panostanut tuotteissaan erityisesti käyttömukavuuteen ja hyvään liikkuvuuteen: Hengittävät ja joustavat materiaalit siirtävät kosteuden pois iholta ja takaavat erinomaisen ilmanvaihdon pyöräillessä. Integroidut taskut äärimmäisen kevyissä ajopaidoissa, kehittynyt Speed X -säämiskä pyöräilyshortseissa ja teknisten vaatteiden anatominen istuvuus tekevät pyöräilystä ja luonnollisista liikeradoista ulkoillessa mahdollisimman mukavia. Erityisen käytännöllistä: Pieneen tilaan pakattavat vedenpitävät takit uhmaavat tuulta ja sadetta samalla vieden minimaalisesti tilaa.

Laadukkaat pyöräilyhanskat kehittyneillä ominaisuuksilla maastoon ja maantielle
Zienerin pehmeät pyöräilyhanskat erottuvat massasta ergonomisuudellaan ja käyttömukavuudellaan. Pitävien silikonipinnoitteiden ansiosta nämä käsineet tarjoavat täydellisen otteen ohjaustangosta. Lisäksi iskuja vaimentavat materiaalit auttavat pitämään olon mukavana pitkilläkin matkoilla ja peukaloiden päällä olevaa pehmeää hyvin kosteutta imevää materiaalia voi käyttää hien pyyhkimiseen otsalta tai sillä voi pyyhkäistä mutaroiskeen aurinkolaseista. Kestävät materiaalit varmistavat turvallisen pyöräilyn näillä maastopyöräilyhanskoilla ja mahdollistavat hyvän pyörän hallittavuuden hankalissakin tilanteissa. Zieneriltä löytyy myös käsineitä, jotka toimivat kosketusnäytöillä, joten voit käyttää älypuhelintasi ottamatta hanskoja pois kädestä.