Zéfal

Innovative bicycle accessories

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

34 Hakutulokset

Urheiluvaatteita ja vapaa-ajanvaatteita kaikille
Perustamisestaan asti vuodesta 1924 urheilu- ja liikuntatuotteiden valmistaja Adidas on jatkuvasti kasvattanut tuotevalikoimaansa: Siksi Adidaksen valtavaan pyöräilyvaatteiden valikoimaan kuuluu nykyään pyöräilyhousuja, pyöräilypaitoja, t-paitoja, pyöräilyshortseja, hanskoja, irtohihoja, irtolahkeita ja sukkia.

Adidas – mukavat pyöräilyvaatteet jokaiseen tilanteeseen
Adidaksen vaatteet erottuvat joukosta käytännöllisellä muotoilullaan ja ominaisuuksillaan, oli kyseessä sitten pyöräilyhousut, pyöräilypaita, sukat tai hanskat. Adidaksen mukaan erityisesti heidän filosofiansa ”vain parasta urheilijalle” näkyy jokaisessa heidän tuotteessaan.

Adidas – intohimosta pyöräilyyn
Kattavan yrityksen sisäisen kokemuksen ja asiantuntemuksen lisäksi Adidas tekee tiiviisti yhteistyötä useiden pyöräilytallien kanssa kehittäessään uusia tuotteita. Pyöräilytallit edustavat montaa pyöräilyn kiehtovaksi Adidakselle tekevää aspektia: Yhdistelmä kilpailemista ja jatkuvasti kehittyviä kilpamuotoja. Adidaksen pyöräilyvaatemallisto pyrkii silti myös heijastamaan rennompaa pyöräilyn puolta ja hauskanpitoa yhdessä samanmielisten kanssa. Tekstiilien korkean laadun lisäksi Adidas panostaa erityisesti lifestyle-orientoituneeseen designiin. Tämä yhdistelmä motivoi ihmisiä menemään ulos ja nauttimaan pyöräilystä.

Siksi kuuluisa urheilubrändi on kehittänyt erityisen pyöräilymalliston, joka vakuuttaa muotoilullaan ja toimivuudellaan. Yritys ei ole kuitenkaan pelkästään tunnettu perinteistään ja muotitietoisuudestaan. Jokaisessa tuotteessa työn jälki on huippulaatua ja jokainen tuote täyttää asiakkaiden korkeat laatuvaatimukset.