Xenofit

Drink it …Feel it. Xenofit offers you a large selection of sports nutrition. Whether in everyday life, on holiday or in competition – find the right product for you.

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

15 Hakutulokset

Xenofit GmbH Tutzingissa Starnberg-järven luona sijaitsevan Verla-Pharm pharmaceuticals -yrityksen tytäryhtiö. Jo vuodesta 1988 Verla-Pharm on hyödyntänyt laajaa asiantuntemustaan ravinteista, vitamiineista, hiilihydraateista ja proteiineista myös Xenofitin tuotteisiin. Viimeisen 30 vuoden aikana on kehitetty valtava määrä erilaisia tuotteita, joita jatkuvasti kehitetään ja parannetaan. Lukemattomat kuntoilijat ja ammattiurheilijat luottavat Xenofitin laadukkaisiin tuotteisiin ympäri maailman.

Xenofit – urheiluravinteiden ja ravintolisien asiantuntija
Xenofitin laaja valikoima sisältää muun muassa ravinteikkaita juomia, jotka on kehitetty nautittavaksi ennen urheilusuoritusta, sen aikana tai sen jälkeen, hiilihydraattigeelejä, energiapatukoita ja ravintolisiä. Xenofitin tuotteita on tarjolla monilla eri makuvaihtoehdoilla. Esimerkiksi piparminttugeeli lisätyllä kofeiinilla on yllättävän piristävä sekä maun että sisällön puolesta. Lisäksi yritys tarjoaa pyöräilijöille laadukkaita juomapulloja pullotelineisiinsä, jotta urheilujuoma olisi aina käsien ulottuvilla. Juomapullojen läpinäkyvyyden ansiosta jäljellä olevan juoman määrä on aina helposti nähtävissä. Xenofitin peuran talia sisältävä urheiluvoide on täydellinen varuste urheilijoille kuten pyöräilijöille, juoksijoille, vuorikiipeilijöille ja vaeltajille. Voide estää tehokkaasti hankaumia ja tekee urheilemisesta entistäkin hauskempaa.