VDO

Ajotietokoneet suorituskyvyn mittaamiseen

Pyöräilytarvikkeet

VDO:n valmistamat ajotietokoneet ovat tavoitteellista pyöräilijää auttavaa nykyteknologiaa parhaimmillaan. Valmistaja ja ajotietokoneet tunnetaan edistyneestä teknologiastaan, joka on muodostanut alan standardin. Riippumatta, että missä ajat ja mihin haluat mennä, voit luottaa VDO:n kykyyn laskea halutun reitin. Ominaisuudet eivät rajoitu pelkästään tavallisiin suureisiin, kuten nopeuteen, aikaan tai kokonaismatkaan. Malliston kärkipään ominaisuudet sisältävät mm. GPS-paikannuksen, korkeus- ja sykemittauksen. Monipuolisten ominaisuuksien lisäksi VDO:n ajotietokoneet ovat kevyitä ja ajokerran datan tallentaminen sekä tarkastelu ovat helppoja suorittaa. Malleja on saatavilla kaikkiin pyöriin ja tarkoituksiin riippuen sinun tarpeistasi. Teknologian avulla jokaisesta ajokerrasta on mahdollista saada irti entistä enemmän!

VDO-ajotietokoneet
Alan terävin kärki on ilmaisu, joka kuvaa VDO:n ajotietokoneita hyvin. Pienikokoiset ja kätevät laitteet tarjoavat lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia niin työmatkapyöräilijälle kuin aktiiviharrastajalle. Mitä haluat tietää? Keskinopeuden, kadenssin, päivämäärän, kokonaismatkan, energiankulutuksen vai jotakin muuta? Nämä ja monet muut mitattavat suureet saa asetettua näkymään suoraan näytölle ajon ajaksi. Käyttökohteita on yhtä monta kuin ajajia ja pyöriä. VDO:n tuotteita näkee kaikenlaisissa pyörissä aina maastopyörästä kaupunkipyörään.

Ajotietokoneet VDO:lta modernin pyöräilijän tarpeisiin
VDO:n langattomat ajotietokoneet tekevät vaikutuksen huolitellulla ulkonäöllään. Koska langattomat ratkaisut eivät tarvitse johtoja tiedonsiirtoon, pyörän ulkonäkö säilyy erittäin siistinä. Luonnollisesti VDO tarjoaa kuitenkin myös johdollisia malleja niitä suosiville. Kaikkien mittarimallien asentaminen on helppoa, joskin langallisten mallien asennukseen on hyvä varata hieman enemmän aikaa. Pyörää päivittäin arjessa tai vaikkapa vain viikonloppuretkillä käyttäville VDO:n ajotietokoneet ovat kätevä ja helposti käytettävä ratkaisu.