•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

VAUDE

VAUDE offers functional and innovative products for mountaineers and cyclists. Being a sustainable outdoor supplier, VAUDE makes a contribution to a livable world in which people of tomorrow can enjoy nature with a clear conscience as well. The family-owned company sets environmental and social standards worldwide. VAUDE (pronounced [fau'de]) stands for environmentally friendly products from fair production. At the company headquarters in Tettnang, southern Germany, the company employs around 500 people.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

VAUDE
pyöräilyvaatteet, -laukut ja -kengät

Kaikki alkoi vuonna 1974 kun Albrecht von Dewitz perusti yrityksen VAUDE. Yrityksen nimi VAUDE juontaa juurensa perustajansa nimikirjaimista. Nykypäivänä VAUDE Sport GmbH & Co KG on lähes 500 työntekijän yritys, jonka päämaja sijaitsee Saksassa Tettnangissa. Yritys voi olla ylpeä menestyksekkäästä historiastaan. Ulkoilmavaatteiden ja -tarvikkeiden sekä pyöräilyvaatteiden ja -tarvikkeiden valmistaja on kerännyt vuosien varrella runsaasti menestystä alan lehtien vertailuissa ja arvosteluissa. Yrityksen tuotteet ovat saavuttaneet lukemattomia testivoittoja ja niitä on palkittu niin toimivuudesta ja muotoilusta kuin ympäristöystävällisyydestään.

VAUDE – Kestävän kehityksen pioneeri
Ympäristöystävällisyys, kestävä kehitys ja luonnonvaroja säästävät valmistusmenetelmät ovat yrityksen toiminnan perustana. Nykyaikainen perheyritys toimii vastuullisesti kehittämällä puhtaita, ympäristöystävällisiä ja uraauurtavia tuotteita. Tavoitteina eivät ole pelkästään käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja, hylätä ympäristölle haitallisten PFC-yhdisteiden (perfluoratut yhdisteet) käytön ja kohdella kunnioittavasti luontoa ja ihmisiä, vaan myös tulla Euroopan ympäristöystävällisimmäksi ulkoilmavaatteiden valmistajaksi. Yrityksellä on jo erittäin vahva brändi ulkoilma- ja pyöräilytuotteiden valmistajana, joten suurin osa heidän tuotteistaan täyttää jo Green Shape Standard -vaatimukset ympäristöystävällisten materiaalien ja tuotannon kannalta. VAUDE maksaa työstä maailmanlaajuisesti oikeudenmukaista palkkaa Fair Wear Foundationin jäseenä ja takaa myös turvalliset ja oikeudenmukaiset työolosuhteet koko tuotanoketjun halki.

VAUDE – vaatteita, laukkuja ja tarvikkeita pyöräilyyn
VAUDEn juuret ovat syvällä vuoristourheilussa, mutta yritys tarjoaa silti valtavan valikoiman vaatteita ja tarvikkeita myös pyöräilyyn. Vedenpitävien vaatteiden lisäksi sadepäivien varalle, VAUDE valmistaa myös laadukkaita pyöräilyreppuja, pyöräilylaukkuja, pyöräilykenkiä ja vaatteita niin pitkille pyöräretkille ja arkeen kuin maantiepyöräilyyn ja maastopyöräilyyn. Tutustu VAUDEn kattavaan valikoimaan ja vakuutu saksalaisen outdoor-tarvikkeiden valmistajan laadusta!