•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

uvex
saksalainen polkupyörän kypärien ja urheilulasien asiantuntija

Mukavat pyöräilykypärät ja huippuluokan urheilulasit Saksasta - perheyritys Uvex Fürthista on tarjonnut ratkaisuja urheilun ja vapaa-ajan turvallisuuteen ja terveyteen jo vuodesta 1926.

Pyöräilyn turvallisuuden edelläkävijä
Tuotteiden korkean laadun varmistamiseksi kypärät ja lasit valmistetaan pääosin Saksassa ja muualla Euroopassa. Uvex on vuosikymmeniä tarjonnut laajan valikoiman pyöräilytuotteita. Maantiepyörillä, maastopyörillä ja mukavilla rektipyörillä: Uvexin pyöräilykypäriä käytetään kaikissa tilanteissa, missä vaaditaan suojaa ja turvallisuutta alan uusimpien standardien ja nykyaikaisten teknologioiden mukaisesti.

Kypärät ja aurinkolasit kaikkeen pyöräilyyn
Uvex-kypäriä on saatavilla niin aikuisille kuin lapsille. Niiden käyttöalue on yhtä monipuolinen kuin kypärien muotoilu. Maantielle, maastopyöräilyyn ja tyylitietoiseen kaupunkipyöräilyyn – Uvexilta löydät oikean ratkaisun matkasta riippumatta.

Turvallisuus ja moderni muotoilu 
Uvex-kypärät ja -aurinkolasit ovat saatavilla useissa eri väreissä. Valitse vain suosikkikypäräsi ja suojaudu makusi mukaan. Vielä yksi hieno juttu: Uvexilla on saatavilla myös erillisiä naisten malleja.

Selkeä tavoite: Täytä ja ylitä turvallisuusvaatimukset
Uvex-tuotteiden ei pidä ainoastaan täyttää asiaankuuluvia vaatimuksia, vaan ylittää ne. Turvallisuus, toimivuus ja kestävyys ovat täysin testattuja. Yrityksen sisäisten testien lisäksi tuotteet testataan myös puolueettomilla testauslaitoksilla (TÜV). Iskunvaimennus, hihnojen lujuus ja kypärän istuvuus päähän - Uvexilla ollaan tyytyväisiä vasta kun kaikki osa-alueet toimivat harmoniassa. Urheilulasien kohdalla optisen laadun lisäksi testataan UV-suojausta, valon läpäisyn määrää, liikennevalojen tunnistettavuutta sekä sankojen ja linssien mekaanista lujuutta. Yrityksen nimi ei ole suotta Uvex, mikä on akronyymi sanoista "ultraviolet excluded". Luonnollisesti yrityksen prioritettilistalla UV-suojaus on erittäin korkealla.