Tubus

Tarvikkeet pyöräilyyn Tubukselta – Kuormaliinat ja pyöränjalat kaikille pyörätyypeille

Pyöränosat

Saksalainen Tubus perustettiin 1988 ja se tunnetaan parhaiten laadukkaiden tavaratelineiden ja tukijalkojen valmistamisesta polkupyöriin. He, jotka pyöräilevät pidempiä retkiä pyörällään tarvitsevat erittäin luotettavia varusteita tavaroidensa kuljettamiseen. Sen takia Tubukseen valikoimasta löytyy todella kattava tarjonta erilaisia tavaratelineitä hyvin moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin niin pitkille kuin lyhyille matkoille ja niin kevyemmille kuormille kuin todella raskaille varusteille. Tubuksen tuotteet ovat tunnettuja laadustaan kaikkialla maailmassa. Toimivuus on Tubuksen tärkeimpiä prioriteetteja ja he haluavat taata jokaisen tavaratelineen olevan kestävä ja luotettava kumppani kaikissa olosuhteissa. Tubus on itse asiassa niin varma ultrakevyiden tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä, että he antavat kaikille tavaratelineilleen 30 vuoden takuun. Voit siis olla varma, että Tubuksen tavaratelineet ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä kumppaneita pyörämatkoillasi. Tubus auttaa sinua kuljettamaan tavarasi pyörällä turvallisesti määränpäähän.

Tarvikkeet pyöräilyyn Tubukselta – Kiristysremmit ja pyörien tukijalat kaikkiin pyörätyyppeihin
Alumiiniset jousella kiristyvät pitimet pitävät kuormasi tukevasti kiinni tavaratelineessä vahvojen jousiensa ansiosta. Tubuksen remmit kuorman kiristämiseen tekevät tavaroiden kuljettamisesta vaivatonta ja ovat erittäin monipuolisia. Elastiset remmit ovat todella pitkäikäisiä ja erittäin kulutuskestäviä. Tubus valmistaa myös erityisesti lowridereilla varustettuihin pyöriin sopivia todella tukevia pyöränjalkoja, jotka estävät pyörää kaatumasta jopa raskaasti kuormattuna. Tubus valmistaa näiden lisäksi myös erilaisia pikalukkoja ja tarvikkeita tavaratelineiden, laukkujen ja lokasuojien monipuoliseen kiinnittämiseen erilaisia kuljetusratkaisuja varten. Tubuksen tuotteiden avulla voit helposti ja kätevästi tehdä pitkiä jopa useiden päivien tai viikkojen pyöräretkiä. Valtava valikoima pyöräilytarvikkeita tarjoaa varmasti myös sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet.

Sivulaukut pyöriin Tubukselta – Pyörien sivulaukut, jotka ylittävät tiukimmatkin laatuvaatimukset
Ennen kuin yksikään Tubuksen kehittämä tavarateline tulee myyntiin, sen täytyy käydä läpi tiukat laatutestit. DIN- ja ISO-standardeihin perustuen kaikki tuotteet testataan huolellisesti useaan otteeseen. Tubuksen omat laatuvaatimukset tuotteilleen ovat huomattavasti kovemmat kuin mitä alan standardit vaativat. Kestääkseen todellisia koitoksia teiden varsilla jokainen tuotannossa valmistuva tavarateline menee kuormitustestauksen läpi ennen myyntiin tuloaan. Säännölliset laatutestaukset kaikille tuotteiden osille valmistuksen eri vaiheissa takaavat tuotteiden kestävyyden ja ääriolosuhteiden sietokyvyn. Tubus tuo markkinoille uuden tuotteen vain jos se on todella toimiva. Ei ole sattumaa, että Tubus on yksi maailman parhaista pyörien tavaratelineiden valmistajista.