tubolito

Super-light bike tubes that exceed your expectations for durability and weight tuning

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

12 Hakutulokset

Uusi huipputeknologiaa sisältävästä elastomeerimateriaalista valmistettu pyörien sisärenkaiden sukupolvi
Itävaltalaiset insinöörit Christian Lembach ja Akos Kertesz keksivät pyörän sisärenkaan mullistavan idean kehittäessään kevyitä korkean teknologian kalvoja älypuhelinten kaiuttimiin. Intohimoisina maastopyöräilijöinä nämä kaksi Turboliton perustajaa ovat monesti saaneet kokea perinteisten painavien butyylisisärenkaiden heikkoudet. Butyylisisänrengas vie tyhjänäkin paljon tilaa ja sen paino voi olla jopa 40 % renkaan painosta. Hyödyntämällä uutta valmistusmenetelmää Turboliton perustajat pystyivät siirtämään kevyen termoplastisen elastomeerin ominaisuudet älypuhelinten kaiuttimista painetta kestäviksi pyörien sisärenkaiksi. Onnistuneet prototyyppien testit todistivat heidän rohkeat teoriansa oikeiksi ja johtivat näiden äärimmäisen kevyiden mutta silti kestävien sisärenkaiden kehittämiseen. Tuboliton sisärenkaat sopivat helposti satulalaukkuun tai paidan taskuun koonsa ja keveytensä ansiosta, mutta tarjoavat silti tarpeeksi kestävyyttä.

Todellinen vaihtoehto tubeless-renkaille
Vielä melko nuori yritys Tubolito Itävallasta on erikoistunut äärimmäisen kevyiden sisärenkaiden valmistamiseen polkupyöriin. Koosta riippuen Tuboliton sisärenkaat ovat jopa 80 % kevyempiä kuin tavalliset butyylisisänrenkaat. Wieniläiset pioneerit keskittyvät ensisijaisesti kevyiden ja kestävien sisärenkaiden valmistamiseen maastopyöriin kevyiksi varasisärenkaiksi ja todelliseksi vaihtoehdoksi tubeless-järjestelmille. Saumaton teknologia paitsi vähentää sisärenkaan räjähtämisen riskiä, se myös tarjoaa poikkeuksellisen hyvän suojan rengasrikkoja vastaan matalillakin ilmanpaineilla. Paremman pistosuojauksen hankkiminen ja painon keventäminen onnistuvat helposti käden käänteessä Tubo-sisärenkaaseen vaihtamalla, toisin kuin vanteiden ja renkaiden aikaa vievällä tubeless-järjestelmään muuttamisella.

Paranna suorituskykyäsi maantiellä
Kevyet Tubolito Tubo -sisärenkaat eivät ole pelkästään maastopyöriin, läskipyöriin ja sähköpyöriin suunniteltuja, vaan valikoimasta löytyy myös maantiepyöriin suunniteltuja sisärenkaita, joissa erityisesti matala vierintävastus on otettu huomioon. Maantiepyörien sisärenkaat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, sillä ne eivät ole pelkästään todella kevyitä, vaan ne tarjoavat myös todella pienen vierintävastuksen renkaan ja sisärenkaan välisen todella pienen kitkan ansiosta. Joustava elastomeerimateriaali mukautuu täydellisesti käytetyn renkaan kokoon. Laukussasi tai taskussasi sisärengas vie olemattoman vähän tilaa. Maantiepyörille suunnitellusta S-Tubo-mallista voit jopa irrottaa venttiilin, jotta sisärenkaan saa pakattua vielä pienempään tilaan. Tubolitolta on myös tulossa lisää eri sisärengasmalleja lähitulevaisuudessa...