Troy Lee Designs

Kulttistatus omalaatuisten tyylien ansiosta – Troy Lee Designsin freestyle-vaatteet

Vaatteet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

70-luvun loppupuolella Troy Lee aloitti ystäviensä motocross-kypärien koristelun silmäänpistävillä maalauksilla. Samalla kun Troy Leen oma motocross-ura alkoi löytämään muotonsa, hänen kypäränsä ja vaatteensa tulivat erittäin tunnetuksi osaksi koko lajia, mikä lopulta teki luojastaan täysipäiväisen suunnittelijan.

Omaperäisen tyylinsä ja korkeatasoisen laatunsa ansiosta Troy Lee Designsin tuotteet ovat tulleet olennaiseksi osaksi maastopyöräilyä. Jokainen tuote on suunniteltu rakkaudella ja asiantuntemuksella korkealaatuisista materiaaleista ja ne ovat täynnä yksityiskohtia, jotka auttavat sinua yltämään huippusuorituksiin – oli kyseessä sitten hanskat, DH-vaatteet, katumuoti tai hiilikuituinen full-face -kypärä.

Pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta useista eri urheilulajeista Troy Leen suunnittelutiimi tietää täsmälleen mikä toimii ja mitä vaatimuksia käyttäjillä on heidän tuotteita kohtaan. Kaikkien eri urheilulajien asiantuntemukset hyötyvät toisistaan. Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi motocrossista inspiroitujen ominaisuuksien hyödyntämisessä maastopyöräilyyn suunnitelluissa tuotteissa.

Monikerroksisesta ja erittäin kulutuskestävästä materiaalista valmistetut hanskat antavat täydellisen suojan kaatumisten varalle samalla kun ohut ja pitävä kämmenosa takaa hyvän tuntuman pyörän optimaaliseen hallintaan. Myös kypärät ovat täynnä nerokkaita ja ennennäkemättömiä yksityiskohtia. Antibakteerisista pehmusteista painoa keventäviin titaanisiin osiin ja full-face -kypäriin hiilikuituisella kuorella – Troy Lee Designsin tuotteet tarjoavat aina viimeisintä huippuluokan teknologiaa.

Ensiluokkainen toimivuus kohtaa tyylikkään muotoilun – näistä heidän tuotteensa tehdään.