Tacx

Innovative design. Unique technology. - Roller trainers for your indoor training.

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

37 Hakutulokset

Vuonna 1957 perustettu pyöräliike kasvoi maailmanlaajuisesti tunnetuksi yritykseksi– Tacx on innovatiivinen, kansainvälinen yritys, joka valmistaa harjoitusvastuksia ja rullia. Nykyään Tacxin trainerit kuuluvat monen UCI Pro Tour -tallin harjoitustyökaluihin. Suurella intohimolla pyöräilyä kohtaan Tacx tarjoaa valtavan valikoiman eri tuotteita pyöräharjoittelun tueksi ja kehittää uusia ratkaisuja taatakseen täydellisen harjoittelukokemuksen.

Aja kilpaa Tacxilla – virtuaalitrainerit ammattilaisilta ammattilaisille
Tacx valmistaa ammattipyöräilijöiden testaamia trainereita, joilla voi ajaa kilpaa virtuaalitodellisuudessa ja luoda erittäin monipuolisia sekä tehokkaita harjoituksia. Trainereilla on helppoa suorittaa tarkasti ja suunnitelmallisesti monimutkaisiakin harjoituksia ja ne toimivat myös täydellisesti lämmittelyyn ennen kisaa. Tacxin harjoitusvastukset tarjoavat juuri oikean tyyppistä harjoittelua kaiken tasoisille pyöräilijöille. Tacxin tietokoneohjelmistot ja harjoitusvideot avaavat sinulle rajattomien mahdollisuuksien maailman. Trainerit simuloivat tarkasti monenlaisia harjoituksia tiukoista XCO-kisoista rankkoihin maantiepyöräilyn vuoristoetappeihin ja ratapyöräilyn eri matkoihin. Tacxin harjoitusohjelmissa ovat edustettuna kaikki yleisimmät pyöräilyn alalajit, jotta sinä saisit mahdollisimman suuren hyödyn irti harjoittelustasi.

Tacx-pyöräilytarvikkeet – pyöräilyharjoituksia juuri oikealla tasolla
Tacxilla on tarjolla myös valtava valikoima muita pyörätarvikkeita. Valikoimasta löytyy muun muassa huoltotelineitä, työkaluja, pikalinkkuja, takavaihtajien rissoja, laakerityökaluja, kuljetuslaukkuja harjoitusvastuksille, juomapulloja ja pullotelineitä. Kattavalla tuotevalikoimalla Tacx tukee monipuolisesti pyöräilijöitä harjoittelussaan.