TA

Täydellinen suorituskyky maastopyöriin ja maantiepyöriin

Pyöränosat

Specialites T.A. valmistaa korkealaatuisia pyörien eturattaita lähes kaikille pulttijaoille sekä maastopyöriin että maantiepyöriin. Ranskalainen yritys T.A. perustettiin 1947 ja tänä päivänä heillä on valtava valikoima pyöränosia ja eturattaita. T.A. kehittää tuotteitaan jatkuvasti yhä paremmiksi ja tuovat markkinoille upouusia tuotteita huipputason suorituskyvyllä.

T.A.-tuotteet maantiepyörille – Kehitetty ammattilaisilta ammattilaisille
TA-rattaat ovat korkealaatuisia ja soveltuvat erinomaisesti niin maastoon kuin maantielle. T.A. on yleinen näky myös ammattilaistallien pyörissä ja TA:n eturattaita näkee jopa kaikkein ylimmällä tasolla pyöräurheilussa. TA:n valtavasta valikoimasta löydät rattaat lähes kaikille pulttijaoille ja maantiekammille. Valmistuksen jokainen työvaihe suoritetaan huolellisesti Sissonnessa Ranskassa.

T.A. – Maastopyörien suorituskyvyn asiantuntija   
Eturattaan koko valitaan maastopyörän käyttötarkoituksen mukaan. Maastopyörien asiantuntijana T.A. tietää minkälaista rasitusta maastopyörän eturattaan täytyy sietää sekä minkälaisissa maastoissa ja olosuhteissa niitä käytetään. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi täytyy välitykset valita huolellisesti.