•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Supernova – valaistusta, jotta sinä näkyisit
Tukevat ja luotettavat kiinnikkeet pyörän valoille

Supernovan tuotteet ovat maailman ehdotonta kärkeä pyörien valoratkaisuissa. Kun aurinko laskee, on äärimmäisen tärkeää, että näet kaikki tien muodot ja mahdolliset esteet ja että tulet liikenteessä myös nähdyksi. Siksi laadukkaat valot ovat erityisen tärkeitä turvallista pyöräilyä varten pimeässä. Mitä kauemmas valokeila yltää, sitä paremmin näet pimeässä ja sitä turvallisempaa pyöräily on. On tärkeää, että valo valaisee hyvin tien tai polun, mutta toisaalta pitäisi nähdä myös laajemmalle alueelle näkökentän reunoille. Myös lamppujen sisältämällä tekniikalla on merkitystä. Tieliikenteessä kannattaa käyttää lamppua, joka on myös suunniteltu niin, että se ei häikäise vastaantulijoita. Supernovalla on valikoimassaan pyörävaloja, pyörien valaistusta, LED-otsavaloja ja tarvikkeita, jotka soveltuvat erinomaisesti niin tieliikennekäyttöön kuin maastopyöräilyynkin.

Supernova: Korkealaatuisia valoja, tukevat kiinnikkeet  
Pyörävaloissa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat laatu ja teknologia, eli esim. valoteho. Supernova takaa valoilleen huippulaatuisen työn jäljen ja viimeistelyn. Etuvalojen kotelot valmistetaan alumiinista minkä ansiosta ne myös selviytyvät kaatumisista ja monista kolaritilanteista. Supernovan laadukkaat lamput pyöräilyyn tuottavat kirkasta valoa niin tuulessa ja sateessa kuin raekuuroissa. Dynamotoimiset pyöränvalot tarjoavat erittäin tehokkaan valaistuksen laadukkaalla valokeilalla myös matalilla nopeuksilla. Lamppujen tukevaa asennusta varten Supernovalla on tarjolla myös kattava valikoima tarvikkeita. Valoteknologian asiantuntija tarjoaa valikoimassaan runsaasti varusteita pyöräilijöille turvallisuuden takaamiseksi heikoissa valaistusolosuhteissa.

Valaistusjärjestelmät pyörille
Supernova tarjoaa valojen lisäksi kattavan valikoiman erilaisia tarvikkeita luotettavaa, helppoa, nopeaa ja monipuolista valojen asennusta varten. Valikoimassa on esimerkiksi suoraan ohjaustankoon kiinnitettävä valon kiinnike. Kiinnike on säädettävä parhaan mahdollisen valokeilan varmistamiseksi. Supernovan tarvikkeilla valon voi myös kiinnittää esim. pyöräilykypärään. Valikoimaa täydentävät erilaiset adapterit USB-johdoille, säädettävät valojen kiinnikkeet esim. etuhaarukkaan ja venyvät kiristysrenkaat erikokoisille putkille. Supernovan sähköjohtojen pikaliittimien avulla lamput saa tarvittaessa helposti irti.