•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

SRAM – pyöränosat ja pyöräilytarvikkeet
Pyöränosia niin kilpailuun kuin harjoitteluun, niin metsään kuin asfaltille

Maineikkaan Sramin tarina alkoi 1987, kun yrityksen perustajat Scott, Ray ja Sam päättivät tuoda markkinoille pyörivän vaihteenvalitsimen maastopyöriin. Sitä seuraavina vuosina yhdysvaltalaisen yrityksen kasvu oli vahvaa ja markkinoille tuli tasaisesti uusia teknologioita polkupyörien vaihteistoihin. Tänä päivänä yrityksellä on valtava fanijoukko ympäri maailman, joka luottaa yrityksen tuotteisiin niin maantiepyörissä kuin maastopyörissä. Nykypäivänä yritys on erittäin tunnettu tuotteista, kuten takavaihtajat, etuvaihtajat, ketjut, rataspakat, vaihdevivut ja paljosta muusta erityisesti pyörien voimansiirtoon liittyvästä. SRAM etsii jatkuvasti uusia teknologisia ratkaisuja ja tekee määrätietoista työtä kehittääkseen uusia entistä parempia tuotteita asiakkailleen. Ainoa tapa menestyä on pitää asiakkaat jatkuvasti tyytyväisinä erinomaisesti toimivilla pyöränosilla. Amerikkalaisella yrityksellä on lojaaleja faneja niin kuntoilijoiden kuin ammattipyöräilijöiden joukossa.

SRAM – Suorituskykyisiä pyöränosia lähes kaikille pyörätyypeille
Kilpapyöräilyssä SRAM on tullut tunnetuksi Grip Shiftin kehittäjänä. Tätä mullistavaa vaihteenvalitsinta seurasi myöhemmin lukuisia muita voimansiirron tuotteita, kuten takavaihtajat ja etuvaihtajat. Toinen kategoria, jossa SRAM on vahvasti mukana pyöräalalla on levyjarrut, vannejarrut sekä jarru- ja vaihdevipujen yhdistelmät. SRAM tarjoaa näitä ja paljon muita pyöränosia ja pyöräilytarvikkeita kaiken tyyppisiin pyöriin. Pyöräilijät niin maantiellä ja maastossa, niin kisoissa kuin pyöräretkillä voivat hyötyä Sramin hyvin suunnitelluista ja intohimolla pyöräilyä kohtaan kehitetyistä tuotteista, jotka vakuuttavat hyvällä toiminnan tarkkuudellaan. Nykypäivänä Sramin valtavan valikoiman pyöränosat kuten jarrut, vaihteistot, navat, kiekot ja kammet vakuuttavat pyöräilijöitä ympäri maailman.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

ON AIKA LAITTAA UUTTA VAIHDETTA SILMÄÄN.

Teknologian kehittymisen on todistettava toimintansa käytännössä. Pyörän tulisi ennen kaikkea olla helppokäyttöinen. Tyylikkyys tarkoittaa turhan pois jättämistä. Tämä on aitoa kehitystä – ja SRAMin ensimmäisen sähkötoimisen vaihteiston SRAM RED eTAPin ohjenuora.

EAGLE

Yhdysvalloissa kehitetty, Saksassa suunniteltu, maailmalle valmistettu: Uusimman sukupolven 1x-teknologia tulee sen suunnitelleilta ihmisiltä sinulle. Vaihteisto ainutlaatuisella suorituskyvyllä antaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia. Suorituskykyinen, vankka, hiljainen, tarkka. Laajemmalla välitysskaalalla kuin millään muulla 1x-järjestelmällä tähän mennessä.