•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

SQlab
Pyöränosia ja tarvikkeita mukavampaa pyöräilyä varten

SQlab on laadukkaiden pyöränosien ja pyöräilytarvikkeiden valmistaja, joka panostaa suuresti energiaa, aikaa ja rahaa ergonomisten satuloiden tutkimiseen ja tuotekehitykseen. Lisäksi SQlab on asettanut tavoitteekseen kehittää myös muita tärkeitä pyöränosia, jotka vaikuttavat istuma-asentoon. Ergonomisten satuloiden lisäksi SQlab valmistaa muun muassa ohjaustankoja, ohjainkannattimia sekä kahvoja. SQlab valmistaa näitä tuotteita, sillä urheilullisessa pyöräilyssä on tärkeää lajista ja maastosta riippumatta, että ajoasento on kohdillaan. Monet yksityiskohdat vaikuttavat suuresti istuma-asentoon ja sitä kautta mukavuuteen pyöräillessä.

Poikkeuksellisen mukavat satulat pyöräilyyn SQlabilta
Ergonomisten pyöräilytuotteiden asiantuntijana SQlab on kehittänyt lukuisia tapoja mitata istumaluiden etäisyys, käsien otteen leveys ja jalkojen asento, joiden oikealla säädöllä pyöräilystä voidaan tehdä huomattavasti mukavampaa. SQlab mittaa istumaluiden etäisyyden toisistaan määrittääkseen optimaalisen satulan leveyden. Näin tekemällä satula-asiantuntijat ovat havainneet, että naisille ja miehille ei tarvita erityyppisiä satuloita. Sen sijaan SQlab tarjoaa satulamalleja jopa neljällä eri leveydellä, jotta kaiken tyyppisille pyöräilijöille löytyisi sopivan levyinen satula ja istuinluut ovat optimaalisesti tuettuja niin miehillä kuin naisilla. Tällä kehittyneellä teknologialla varustetut satulat trekking-pyöräilyyn, maastopyöräilyyn, triathloniin ja maantiepyöräilyyn tuovat runsaasti iloa harrastamiseen niin ammattipyöräilijöille kuin kuntoilijoille.

Pyöräilytarvikkeet SQlabilta – Laadukkaat tuotteet vaativille pyöräilijöille
Kattavien tutkimusten avulla SQlabin asiantuntijat ovat kehittäneet ergonomisia ja käytännöllisiä ratkaisuja ohjaustankojen, kahvojen ja ohjainkannattimien saralla mahdollistaen entistä rennomman pyöräilyn.