Sportourer

Ohjaustankojen kahvoja ja satuloita rennompaan pyöräilyyn

Pyöränosat

Italialainen Sportourer haluaa tarjota pyöräilijöille vapautta tuotteilla, jotka tarjoavat rajoittamattoman liikkuvuuden kahdella renkaalla. Yritys ajattelee pyörää aktiivisen elämän edustajana, joka tekee elämästä vapaampaa ja onnellisempaa. Jokainen satula ja jokainen ohjaustangon kahva, jonka Sportourer valmistaa, heijastaa tätä ajattelutapaa.
 
Sportourer – Pyöränsatuloita ja ohjaustankojen kahvoja rentoon pyöräilyyn
Perinteisen suuren italialaisen yrityksen Selle Italian itsenäinen tuotemerkki kehittää, valmistaa ja toimittaa polkupyörien satuloita, ohjaustankojen kahvoja ja muita hyödyllisiä pyöräilytarvikkeita tiukoilla laatuvaatimuksilla. Vapauden tulee olla hauskaa. Siksi yrityksen tavoitteena on tarjota pyöräilijöille mahdollisimman mukavia satuloita ja hyvän otteen ohjaustankoon. Kaksi yksityiskohtaa, jotka ovat erittäin tärkeitä pyöräilyn tekemisessä realistiseksi vaihtoehdoksi monille ihmisille. Sportourer haluaa motivoida ihmisiä pyöräilemään ja siksi yritys keskittyykin kehittämään mukavia ja turvallisia tuotteita erinomaisella istuvuudella ja tyylikkäällä muotoilulla.

Sportourer – Nauti paremmasta mukavuudesta ja turvallisuudesta
Kaikki kattavan valikoiman satulat, ohjaustankojen gripit ja tarvikkeet ovat asiakkaiden palautteiden ja vaatimusten mukaan suunniteltuja parhaalla mahdollisella tavalla – olit sitten kilpaurheilija, työmatkapyöräilijä tai luonnosta nauttiva kruisailija. Yritys tekee vaikutuksen käyttämillään materiaaleilla, kuten elastisilla vaahdoilla ja geeleillä sekä elastomeereilla paineen jakamiseksi juuri oikein ja iskujen vaimentamista varten. Lisäksi Sportourer pystyy hyödyntämään yli 120 vuoden kokemuksen emoyhtiöstään Selle Italiasta kehittääkseen hienostuneita pyöräilytuotteita, jotka täyttävät korkeimmatkin laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Ergonomisten ohjaustankojen grippien ja tarvikkeiden lisäksi yritys valmistaa nykyaikaisia pyöräilysatuloita kategorioissa sport, city ja touring kattaakseen lähes kaikkien pyöräilijöiden käyttöalueet. Kaikkien kolmen satulakategorian satulat edustavat huippulaatuista teknologiaa ja ovat täydellisesti suunniteltuja käyttötarkoituksiinsa.