smith optics

Täydellinen näkökenttä

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

7 Hakutulokset

Kattavat testit, huippuluokan materiaalit – Smith Opticsin valikoimasta löydät laadukkaat urheilulasit ja kypärät villistä luonnosta nauttimiseen
1965, Sun Valley, Idaho, USA: Smith Optics mullistaa hiihtourheilun maailman ensimmäisillä laskettelulaseilla, joissa on tiivistetty linssi ja hengittävä pehmeä vaahtomuovimateriaali. Tänään: Smith Optics on kasvattanut jatkuvasti asiantuntemustaan ja osaamistaan urheilulasien valmistuksessa. Smith Optics valmistaa huipputason suorituskykyisiä aurinkolaseja ja kypäriä outdoor-urheiluun.

Aurinkolasit ja kypärät – Smith Optics tarjoaa nykyaikaista huipputeknologiaa kaikkeen urheiluun
Smith Opticsin tuotemallit ovat saatavilla lukuisiin eri käyttötarkoituksiin: Hiihto, lumilautailu, surffaus, motocross, kiipeily ja tietenkin pyöräily. Kaikki Smith Opticsin tuotteet käyvät läpi armottoman tuotetestauksen ääriolosuhteissa ennen pääsyään markkinoille. Smith Opticsin kypärät ja aurinkolasit ovat tukevarakenteisia ja viimeistely ja työn jälki ovat niissä huippuluokkaa.

Urheilulasien pioneeri
Smith Opticsin perustaja Dr. Bob Smith oli aluksi ammatiltaan hammaslääkäri. Hän valmisti ensimmäiset aurinkolasinsa käsityönä käyttäen apunaan hammaslääkärin instrumentteja, vaahtomuoveja ja liimoja. Ennen kuin hän sai tehtyä ensimmäiset sopimukset aurinkolasien sarjavalmistuksesta tehtaissa näitä prototyyppejä valmistettiin yhdessä ystävien kanssa keittiön pöydällä. Usein protoyypit vaihtoivat jo ensimmäisillä testilaskuilla omistajaa hiihtohissien jonoissa esimerkiksi hissilipun hinnalla.

…ja huippuluokan teknologiaa nykypäivänä
Smith Opticsin lukuisten keksintöjen joukkoon kuuluu muun muassa viisinkertainen huurtumista estävä sisälinssi, I/O-sarjan helposti vaihdettavat linssit, patentoitu Turbo Fan -ilmanvaihtojärjestelmä sekä patentoitu säädettävä linssien ilmanvaihtojärjestelmä Regulator. Muita tunnettuja Smith Opticsin patentteja ovat Roll-off-System DH- ja motocross-laseihin sekä ODS-järjestelmä (Ocular Docking System), joka mahdollistaa optisten linssien integroimisen aurinkolaseihin ja laskettelulaseihin. Yksi Smith Opticsin uusimmista keksinnöistä on ChromaPop-linssi, jota tarjoaa rajoittamattoman polarisoinnin, kirkkauden ja värien ehostuksen.

Keksijän lahjakkutta ja intohimoa
Smith Opticsista tekee ainutlaatuisen itse asiassa yrityksen vahva tiimityöskentely. Urheilulasit ja urheiluvarusteet valmistetaan laajalla näkemyksellä ja monipuolisella kokemuksella eri näkökulmista. Yrityksessä on vahva näkemys kokonaisuudesta. Lisäksi tuotteet käyvät läpi armottoman tuotetestauksen kunne ne täyttävät ja ylittävät tuotekehitystiimin ankarat vaatimukset. Lopputuloksena syntyy loistavia tuotteita, jotka tuovat nautinnollisia kokemuksia sinulle luonnossa urheillessa ja liikkuessa ilman syytä huoleen.