Sigma

Pyörätietokoneet, valot ja rannetietokoneet

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

92 Hakutulokset

SIGMA SPORT hyödyntää jatkuvasti 35 vuoden aikana kerryttämäänsä kokemusta uusien tuotteiden tutkimukseen ja kehitykseen. SIGMA SPORT -tuotteet ovat turvallisia, luotettavia, äärimmäisen tarkkoja ja helppokäyttöisiä ja niissä on loistava hinta-laatusuhde. Niin kuntoilijat kuin ammattiurheilijat löytävät valikoimasta itselleen sopivat tuotteet pyöräilytietokoneiden, rannetietokoneiden, sykemittarien ja valojen joukosta. Yrityksen työntekijöiden intohimo urheilua kohtaan sekä ammattiurheilijoiden antama palaute auttavat kehittämään toimivia tuotteita. Yhteistyö jälleenmyyjien ja asiakkaiden kanssa on myös tärkeässä roolissa yrityksen menestyksessä.

Valoratkaisut – pyörän valot turvallisempaan liikkumiseen
Mottoa “näe ja tule nähdyksi” kunnioittaen SIGMA SPORT tarjoaa korkealaatuisia pyöränvaloja kaikkeen pyöräilyyn. Hyvät valot ovat äärimmäisen tärkeä turvallisuusvaruste pyöräilyssä. Valomääräysten mukainen pyörän etuvalo ja pyörän takavalo eivät lisää turvallisuutta pelkästään tekemällä sinut näkyväksi. Lisäksi tietenkin myös näet niiden avulla huomattavasti paremmin hämärässä ja pimeässä ja voit väistää mahdolliset esteet ajoissa. Lisäksi SIGMA SPORT tarjoaa kattavan valikoiman kypärävaloja, jotka lisäävät entisestään näkyvyyttäsi pimeässä.

Pyöräilytietokoneet – Aloittelijoiden malleista ammattilaistason GPS-laitteisiin
Pyöräilyelektroniikka on tärkeä osa SIGMA SPORTin tuoteperhettä. Heidän valikoimastaan löydät laadukkaita tuotteita aloittelijoiden malleista ammattiurheilijoiden huipputuotteisiin. Esim. topline-tuoteperheen BC 5.16 -pyöräilytietokoneesta, joka on mahdollisimman pelkistetty ja edullinen perusominaisuudet tarjoava laite, huipputuotteisiin kuten ROX 11.0 GPS viimeisimmillä ominaisuuksilla. SIGMA CLOUD, DATA CENTER ja SIGMA LINK -sovellus auttavat sinua analysoimaan harjoittelusi dataa missä ikinä liikutkin.

RANNELAITTEET
Kello kertoo tarinaa käyttäjänsä persoonallisuudesta. Tämän urheilullisen harjoittelukumppanin ei tule pelkästään sopia käyttäjänsä tyyliin, vaan sen täytyy myös vastata käyttäjän tarpeisiin ominaisuuksillaan. Tähän kategoriaan SIGMA SPORT tarjoaa kattavan valikoiman urheilukelloja yksinkertaisista sekuntikelloista huippuluokan rannetietokoneisiin aktiivisuusmittauksella ja sykkeen mittauksella.