•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

SIGMA SPORT GERMANY
PYÖRÄILYTIETOKONEET, VALOT JA RANNETIETOKONEET

SIGMA SPORT hyödyntää jatkuvasti 35 vuoden aikana kerryttämäänsä kokemusta uusien tuotteiden tutkimukseen ja kehitykseen. SIGMA SPORT -tuotteet ovat turvallisia, luotettavia, äärimmäisen tarkkoja ja helppokäyttöisiä ja niissä on loistava hinta-laatusuhde. Niin kuntoilijat kuin ammattiurheilijat löytävät valikoimasta itselleen sopivat tuotteet pyöräilytietokoneiden, rannetietokoneiden, sykemittarien ja valojen joukosta. Yrityksen työntekijöiden intohimo urheilua kohtaan sekä ammattiurheilijoiden antama palaute auttavat kehittämään toimivia tuotteita. Yhteistyö jälleenmyyjien ja asiakkaiden kanssa on myös tärkeässä roolissa yrityksen menestyksessä.

Valoratkaisut – pyörän valot turvallisempaan liikkumiseen
Mottoa “näe ja tule nähdyksi” kunnioittaen SIGMA SPORT tarjoaa korkealaatuisia pyöränvaloja kaikkeen pyöräilyyn. Hyvät valot ovat äärimmäisen tärkeä turvallisuusvaruste pyöräilyssä. Valomääräysten mukainen pyörän etuvalo ja pyörän takavalo eivät lisää turvallisuutta pelkästään tekemällä sinut näkyväksi. Lisäksi tietenkin myös näet niiden avulla huomattavasti paremmin hämärässä ja pimeässä ja voit väistää mahdolliset esteet ajoissa. Lisäksi SIGMA SPORT tarjoaa kattavan valikoiman kypärävaloja, jotka lisäävät entisestään näkyvyyttäsi pimeässä.

Pyöräilytietokoneet – Aloittelijoiden malleista ammattilaistason GPS-laitteisiin
Pyöräilyelektroniikka on tärkeä osa SIGMA SPORTin tuoteperhettä. Heidän valikoimastaan löydät laadukkaita tuotteita aloittelijoiden malleista ammattiurheilijoiden huipputuotteisiin. Esim. topline-tuoteperheen BC 5.16 -pyöräilytietokoneesta, joka on mahdollisimman pelkistetty ja edullinen perusominaisuudet tarjoava laite, huipputuotteisiin kuten ROX 11.0 GPS viimeisimmillä ominaisuuksilla. SIGMA CLOUD, DATA CENTER ja SIGMA LINK -sovellus auttavat sinua analysoimaan harjoittelusi dataa missä ikinä liikutkin.

RANNELAITTEET
Kello kertoo tarinaa käyttäjänsä persoonallisuudesta. Tämän urheilullisen harjoittelukumppanin ei tule pelkästään sopia käyttäjänsä tyyliin, vaan sen täytyy myös vastata käyttäjän tarpeisiin ominaisuuksillaan. Tähän kategoriaan SIGMA SPORT tarjoaa kattavan valikoiman urheilukelloja yksinkertaisista sekuntikelloista huippuluokan rannetietokoneisiin aktiivisuusmittauksella ja sykkeen mittauksella.

Isompi, ohuempi ja täynnä uusia ominaisuuksia: Uusimmat SIGMA SPORTin TOPLINE-mittarit ovat aiempaa kattavammin varusteluja. TOPLINE 2016 -mallisto tarjoaa kaiken tasoisille pyöräilijöille sopivan kumppanin edullisimmasta kompaktista BC 5.16 -laitteesta urheilulliseen huippumittariin BC 23.16.

Yksi malliston kohokohdista näkyy jo nopealla vilkaisulla: isot näytöt ja pienet kotelot. Edeltäjäversioihin verrattuna näytöt ovat nyt huomattavasti helpommin luettavia kolmen näyttörivin ja isojen merkkien ansiosta. Vertikaalinen tietokenttien asettelu helpottaa myös tietojen lukemista nopealla vilkaisulla. Mittarit ovat varustettuja ergonomisella ja tyylikkäällä designilla mustalla ja valkoisella värillä. Nappien asettelu on hyvin harkittu helppokäyttöisyyttä ajatellen. Intuitiivinen valikkorakenne edistää entisestään helppokäyttöisyyttä.

Pyöräilyelektroniikassa on myös muita uusia innovaatioita. Pyörämittarit ovat saaneet uuden entistä kompaktimman kiinnikkeen. Uudet pikakiinnityksellä varustetut magneetit ovat aiempaa helpompia asentaa ja ottaa irti ilman työkaluja. STS-nopeussensori ja STS-poljinnopeussensori ovat nyt aiempaa helpommin säädettävissä oikeaan asentoon parasta toimivuutta varten.

NFC:n (Near Field Communication) avulla mittarit BC 14.16, BC 16.16 ja BC 23.16 voivat kommunikoida suoraan Android-älypuhelimien kanssa. Tätä varten tarvitsee vain asentaa ilmainen SIGMA LINK -sovellus. Uudella sovelluksella kaikki asetukset voidaan säätää puhelimen kautta ja mittarista voidaan lukea harjoitustiedot puhelimeen kätevästi. Langattoman tiedonsiirron aloittamiseksi tarvitsee vain pitää Android-puhelinta pyöräilytietokoneen lähellä ja tiedot ilmestyvät automaattisesti avoinna olevaan SIGMA LINK -sovellukseen. Jos haluaa tehdä vielä tarkempaa analysointia, voi tiedot SIGMA CLOUD -palvelun kautta DATA CENTER -ohjelmistoon.