•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

SIDI
Menestystä suorituskyvyn, mukavuuden ja intohimon avulla

Laatu, perinteet, innovaatio, tyyli ja mukavuus. Sidi on vakuuttava niin maastossa kuin maantiellä. Pyöräilijät ympäri maailman luottavat Sidin laatuun ja varmistavat sen, että Sidin kengät näkyvät usein voittajan podiumilla ympäri maailman.

Yrityksen nimi tulee perustajansa Dino Signorin etu- ja sukunimen ensimmäisestä kahdesta kirjaimesta. Nykypäivänä perinteikäs Sidi on synonyymi huippulaatuisille pyöräilykengille. Sidistä tekee poikkeuksellisen erityisesti laatu, perinteiden ja innovaatioiden tasapaino, tyyli ja mukavuus, sekä tietenkin yrityksen ehdoton intohimo pyöräilyä kohtaan. Erinomaisen istuvuuden ja korkean laadun lisäksi Sidi ilmentää erityisesti yhtä asiaa: Innovatiivista teknologiaa kaikissa hintaluokissa.

WOMEN- ja MEGA-lesti Täydellinen istuvuus kaikille jaloille

Kengän lestillä tarkoitetaan käytännössä sitä minkä muotoiselle jalalle kenkä on suunniteltu. Sidi on aina kehittänyt kenkiä parasta istuvuutta ja mukavuutta varten. Siksi Sidi ei tarjoa pelkästään yhden muotoista kenkämallia, vaan he ovat kehittäneet myös erityisen naisten lestin (“WOMEN”) sekä leveiden jalkojen lestin (“MEGA”). MEGA LAST tarjoaa täydellisen istuvuuden leveille jaloille kengän yläosan leveämmän leikkauksen ansiosta. WOMEN-lesti on kehitetty erityisesti kapeampia jalkoja varten.

1. sija Sidille LUKIJOIDEN VALINTA LEHDISSÄ TOUR JA GRAN FONDO

Sidin laatu on erittäin vakuuttavaa. Siksi yritys saavuttikin 1. sijan kenkien kategoriassa TOUR-lehden lukijaäänestyksessä. Myös Gran Fondo -lehden järjestämässä lukijaäänestyksessä Sidi äänestettiin vuoden 2017 parhaaksi tuotemerkiksi pyöräilykenkien kategoriassa.