•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Shimano
Huippulaatua pyöräilijöiltä pyöräilijöille

SHIMANO TOIMII SÄÄSSÄ KUIN SÄÄSSÄ – TUOTEKEHITYKSESSÄ OTETAAN HUOMIOON KAIKKI OLOSUHTEET: AURINKO, SADE, TUULI, LUMI. Japanilainen SHIMANO kehittää viimeisintä huipputeknologiaa sisältäviä tuotteita pyöräilyyn. Heidän valikoimansa pyöräilyvaatteet ja pyöräilykengät tarjoavat mukavuutta, tyyliä ja turvaa kaikille seikkailuille arjessasi.

SHIMANOn strateginen lähestymistapa suunnittelua ja tuotekehitystä kohtaan ei ole mikään liikesalaisuus. Jo lähes sadan vuoden ajan yritys on kehittänyt tuotteita, jotka toimivat yhdessä täysin saumattomasti. Siten osien toiminta sulautuu yhteen pyörän ja pyöräilijän kanssa niin, että niitä ei edes huomaa ja voit keskittyä pyöräilystä nauttimiseen. Pyöräilyyn syksyllä ja talvella SHIMANO on kehittänyt vaateteknologia Shimano Fusion Conceptin parempaa mukavuutta, tehontuottoa ja ajonautintoa varten kylmässäkin säässä. Tuotteet eivät ole suunniteltuja pelkästään ammattipyöräilijöille, vaan niiden ominaisuuksista hyötyvät myös kuntoilijat ja arkipyöräilijät. Joka lenkillä. Joka päivä.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Aggressiivinen maastopyöräily vaatii hyvää tasapainoa suojauksen, vakauden ja liikkuvuuden välillä. Juuri sitä M088 tarjoaa. M088-kengät on suunniteltu yksinoikeudella ROSE Bikesille ja ne ovat varustettuja Shimanon Torbal-teknologialla maksimaalista ajonautintoa varten. Torbal – pyöräilykenkien välipohja, joka mahdollistaa pyöräilijälle luonnollisen flown ja liikkuvuuden alamäissä.

TORBAL (Torsional Balance) parantaa tasapainoa ja hallittavuutta pitämällä kengän takaosan joustavana ja maksimoimalla polkemistehon lukkopolkimen klossin kohdalla päkiän alla. Tämä parantaa pyöräilijän tuntumaa polkimiin ja polkemisen liikerataan.

Discrete Reflectivity Technology parempaa näkyvyyttä varten hämärässä ja pimeässä. Harkitusti asetellut heijastavat yksityiskohdat näkyvät poikkeuksellisen hyvin autojen ajovalojen valokeiloissa. Erityisesti SHIMANO Transit -mallisto tarjoaa parempaa turvallisuutta tieliikenteessä.