Selle SMP

Italian quality bicycle saddles for him and her

Pyöränosat

Martino Padova perusti Selle SMP:n Paduassa Italiassa 1947. Nykyisin yritystä johtavat hänen kaksi poikaansa Franco ja Maurizio. Perheomisteinen yritys on erikoistunut korkealaatuisten ja ergonomisten satuloiden valmistamiseen maantiepyöriin, maastopyöriin, triathlon-pyöriin, sähköpyöriin ja retkipyöriin – 100 % made in Italy.

Huippulaatuisia Italiassa valmistettuja satuloita

Selle SMP kunnioittaa työntekijöidensä taitoja ja asiantuntijuutta. Siksi ei pelkästään tuotekehitys, vaan myös koko laadukkaiden satuloiden tuotanto sijaitsee Italiassa Kaikki satuloiden valmistuksessa käytetyt materiaalit tulevat myös Italiasta, missä ne myös valmistetaan, tarkistetaan ja pakataan. Selle SMP:n tuotekehitys sijaitsee Italiassa. Selle SMP:n valmistus sijaitsee Italiassa. Ja Selle SMP myy tuotteitaan maailmanlaajuisesti.

Selle SMP – “Designed on your body”

Filosofialleen “designed on your body” uskollisesti Selle SMP valmistaa ergonomisia, laadukkaita ja innovatiivisia pyörän satuloita. Täysin hiilikuituisista äärimmäisen kevyistä satuloista paksuilla kehon mukaan muotoutuvilla geelimateriaaleilla varustettuihin versioihin – yritys kehittää jatkuvasti uusia entistä mukavampia ja parempia polkupyörän satuloita, jotta pyöräilijöillä olisi pyörän päällä parempi ergonomia kuin koskaan aiemmin. Sillä loppujen lopuksi jatkuva kehitys ja innovointi on erittäin kannattavaa – Selle SMP:n lukemattomia palkintoja ja testejä voittaneet satulat eivät ole pelkästään maailmanlaajuisesti tunnettuja, vaan myös ammattilaisten käytössä maailman arvostetuimmissa pyöräkisoissa.