Selle Royal

Istu aina mukavasti pyöräillessäsi

Pyöränosat

Pyörien satuloita valmistava Selle Royal perustettiin 1956 Italiassa ja yritys on ajan saatossa kehittynyt maailmanlaajuisesti tunnetuksi pyörän satuloiden valmistajaksi. Niin ammattilaiset kuin harrastajat nauttivat italialaisen yrityksen valtavan valikoiman tarjoamasta laadusta, tyylistä ja toimivuudesta. Selle Royal valmistaa huippulaatuisia satuloita, joiden suurin vahvuus on erinomainen ergonomia, iskunvaimennus ja mukavuus. Valmistuksessa ja tuotekehityksessä hyödynnetään parhaita materiaaleja, viimeisintä teknologiaa ja tieteellisiä tutkimuksia. Näin sekä ammattiurheilijat että kuntoilijat voivat hyötyä optimaalisesta ajoasennosta ja mukavuudesta lähes kaikissa pyöräilyn alalajeissa ja tilanteissa.

Tuotteet Selle Royalilta urheilulliseen pyöräilyyn – parasta mukavuutta varten  
Selle Royal tarjoaa juuri sinulle sopivan satulan oli kyseessä sitten maastopyöräily, maantiepyöräily tai hyötypyöräily esim. kauppaan tai töihin. Jokaisen pyöräilijän istumatyyli on hyvin yksilöllinen, joten Selle Royal tarjoaa myös kattavan valikoiman erilaisia satuloita kattamaan kaikkien pyöräilijöiden tarpeet. Selle Royal on kehittänyt neljä eri satulakategoriaa helpottaakseen sopivan satulan löytämistä pyöräilijöille: ”sport”, ”athletic”, ”moderate” ja ”relaxed”. Jokainen tuotesarja ottaa huomioon kattavasti eri pyöräilijöiden ja eri käyttötarkoitusten asettamat vaatimukset ja haasteet tälle mukavuuden kannalta kriittiselle kontaktipisteelle. Lopputuloksena on syntynyt satulamallisto, joka mahdollistaa mukavan, mutta tarpeen vaatiessa samalla urheilullisen ajoasennon. Näin ajoasento ja selkärangan kulmat pysyvät optimaalisina aina pyöräillessä.

Selle Royal -satulalaukut – kätevä pyöräilytarvike, joka myös säästää tilaa
Satuloiden lisäksi Selle Royalin valikoimaan kuuluu myös useita erilaisia satulalaukkuja, jotka voi kiinnittää suoraan satulan alle kätevää kiinnitysjärjestelmää hyödyntäen. Urheilullinen, tyylikäs ja toimiva – Selle Royalin satulalaukut tarjoavat lisää kuljetustilaa työkaluille, sisärenkaille ja muille pienille tarvikkeille pyöräilyyn.