SealSkinz

Vaatteet säähän kuin säähän

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

12 Hakutulokset

Tiukimmatkin vaatimukset täyttäviä pyöräilysukkia, pyöräilyhanskoja ja kengänpäällisiä
SEALSKINZ-tuotteet kehitetään yksityiskohtaisesti kylmille keleille pyöräilijöiden vaatimuksia ja tarpeita varten. Hylkeet ovat täydellisesti varustettuja elämään vedessä. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että SEALSKINZ-tuotteet (suomeksi hylkeennahka) on kehitetty varta vasten kylmillä ja märillä keleillä liikkuvien pyöräilijöiden tarpeisiin. Lisäksi tuotteiden materiaalit ja pintakäsittelyt mahdollistavat erinomaisen hengittävyyden. Hylkeennahkalla varustettu yritys valmistaa muun muassa eri kokoisia ja tyylisiä käsineitä, sukkia ja päähineitä.

Vedenpitävät, hengittävät, tuulenpitävät: Sukat vaativiin olosuhteisiin   
SEALSKINZ BIKING -tuotteet on suunniteltu erityisesti maastopyöräilijöiden tarpeisiin. Satoi tai paistoi ja vaikka ajaisit matalien jokien ja lammikkojen halki: Sukat on valmistettu 100 % vedenpitävästä ja samalla hengittävästä materiaalista. Lisäksi sukat ovat erittäin hyvin istuvat ja mukavat käyttää. Sukkien erinomaisen istuvuuden mahdollistavat elastiset materiaalit, jotka myös tarjoavat jaloille tukea. Jos sukat kastuvat ajon aikana, niiden merinovillaviimeistely mahdollistaa nopean kosteuden siirron pois iholta.

Kevyitä ja kestäviä hanskoja kaikille keleille  
Käytännöllisiä joka kelin hanskoja ja kestäviä talvihanskoja pyöräilyyn kylmässä ja märässä säässä niin maastossa kuin maantiellä: SEALSKINZ BIKING -hanskat ovat erittäin monipuolisia. Niiden viimeistely tarjoaa hyvän käyttömukavuuden, vaikka rankempaankin ajoon. Myös suoja tuulta ja sadetta vastaan on taattu. SEALSKINZ tarjoaa oikeat käsineet niin kylmille kuin lämpimille säille. Istuvuus, joustavuus ja käyttömukavuus ovat optimaalisesti yhdistettyjä näissä tuotteissa. Varman ja helpon vaihteiden vaihtamisen mahdollistamiseksi hanskoissa on pitoa parantava pinnoite sormenpäissä. Osa hanskoista ovat myös varustettuja pehmeällä materiaalilla peukun päällä ajolasien ja kasvojen pyyhkimiseen ajon aikana näkyvyyden parantamista varten.’