RUDY PROJECT

Urheilulasien ja kypärien

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

12 Hakutulokset

RUDY PROJECT – Nämä aurinkolasit ja kypärät tarjoavat suojaavuutensa lisäksi viimeisintä huipputeknologiaa ja tyyliä
Erityisesti pyöräilyyn suunniteltuja aurinkolaseja ja kypäriä. RUDY PROJECT on ollut alan edelläkävijä vuodesta 1985 saakka, jolloin designia rakastava Rudy Barbazza perusti yrityksen.

Italiassa valmistettuja urheilulaseja
Vastatakseen pyöräilijöiden tiukimpiinkin vaatimuksiin RUDY PROJECT välttää tekemästä kompromisseja tyylin, turvallisuuden ja ergonomian saralla tuotteissaan.

Harkittua muotoilua yksilöllisillä yksityiskohdilla
Italialainen tyylikäs ja tunnistettava muotoilu tekee RUDY PROJECTin aurinkolaseista poikkeuksellisia. Jokainen tuote yhdistää uusinta teknologiaa esteettiseen muotoiluun. Teknologia ja muotoilu kulkevat tässä harmoniassa.

Laadukkaat materiaalit silmillesi
Materiaalivalinnat takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden. Korkealaatuiset muovit ja metallit yhdistyvät kestäviksi laatutuotteiksi. Turvallisuus ja luotettavuus tekevät RUDY PROJECT -laseista luotettavan kumppanin pyörän päällä.

Ylimääräistä mukavuutta ja huikeaa tyyliä
Kevyt rakenne, monipuoliset säädöt ja trendikästä tyyliä. RUDY PROJECT -aurinkolasit ovat helposti säädettävissä ja tarjoavat huippuluokan käyttömukavuuden. Aurinkolasien laatu ei rajoitu pelkästään tyyliin ja sankoihin, vaan myös linssit valmistetaan parhaimmista materiaaleista laadusta tinkimättä. Siten silmäsi ovat suojattuja vahingoittavalta valolta ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Aurinkolasien mukana toimitetaan aina käytännöllinen pieni kuljetuslaatikko, joka suojaa laseja ja vaihtolinssejä. RUDY PROJECT -aurinkolaseihin on myös saatavilla linssejä vahvuuksilla.