RST

Huipputason asiantuntemusta pyöräilyyn

Pyöränosat

RST on joustavien etuhaarukoiden tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yritys valmistaa etuhaarukoita erinomaisilla iskunvaimennusratkaisuilla kaikkiin käyttötarkoituksiin kaupunkipyöristä alamäkiajoon. Yrityksen nimi RST on lyhenne sanoista Rapid Suspension Technology – jopa yrityksen nimikin siis jo kertoo heidän vaatimuksistaan ja tavoitteistaan valmistaa huippulaatuisia ja erinomaisesti toimivia iskunvaimennusjärjestelmiä. RST on yksi maailman suurimpia ja johtavia maastopyörien joustohaarukoiden valmistajia. RST:n jousitus- ja iskunvaimennusratkaisuja käytetään kaikkialla ympäri maailman antamaan maastopyöriin parhaat iskunvaimennusominaisuudet.

RST:n tuotteet maastopyöräilyyn - Huipputaston asiantuntijuutta pyöräilyyn
RST on kehittänyt ja valmistanut huippulaatuisia joustavia etuhaarukoita pyöriin jo vuodesta 1990. Yli 25 vuoden kokemuksella iskunvaimennusteknologiasta ja joustohaarukoiden valmistamisesta yritys tarjoaa todellista huippuluokan asiantuntijuutta ja laatua. Vuosien varrella karttunut kokemus, tieto ja taito näkyy suoraan yrityksen erinomaisesti toimivissa joustokeuloissa ja uusien etuhaarukkamallien tuotekehityksessä. RST:n joustavat etuhaarukat mahdollistavat maastopyöräilijöille ympäri maailman omien rajojen kokeilun ja saavuttamisen sekä rankimpienkin maastojen valloittamisen. Jokainen RST:n etuhaarukan osa-alue kehitetään ja suunnitellaan parasta suorituskykyä ajatellen: Rakenne, jousitus, iskuvaimennus, joustomatka, säädöt, paino ja mitat. RST:llä on valikoimassaan muun muassa etuhaarukoita, joissa on alumiininen kruunu, teräsjousi ja hydraulinen iskuvaimennusteknologia. Dirttipyöräilyyn RST:ltä löytyy joustavia etuhaarukoita, jotka takaavat erinomaisen hallittavuuden, turvallisen pidon ja vaivattomasti toimivan iskuvaimennuksen. Joustokeulan joustomatka määritellään aina käyttötarkoituksen mukaan.

RST:n pyöräilytuotteet – Huipputeknologiaa pyöräilyyn  
Joustavien etuhaarukoiden asiantuntija RST tarjoaa valikoimassaan myös erityisiä malleja city-pyöriin muuttaen päivittäisen työmatkapyöräilyn todelliseksi nautinnoksi. RST:n etuhaarukat kaupunkipyöriin ovat asfaltilla ajamiseen suunniteltuja. Pyöräily RST:n etuhaarukalla on mukavaa, sillä iskunvaimennusteknologia vaimentaa pois töyssyt ja iskut tiestä. City-pyörien ja trekking-pyörien etuhaarukoissa on kuitenkin riittävästi joustomatkaa asfalttitieltä poikkeamiseen. Huipputeknologiaa sisältävien etuhaarukoiden lisäksi RST valmistaa myös keulojen kaulaputkia. Etuhaarukoiden kaulaputkia on saatavilla useilla eri halkaisijoilla ja kierteiden pituuksilla monille eri ohjainlaakeristandardeille.