Rohloff

Laadusta, kestävyydestä ja luotettavuudesta tunnettuja pyöränosia

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

28 Hakutulokset

Rohloff perustettiin 1986 ja yritys on tunnettu innovatiivisista voimansiirtoteknologioistaan, jotka kirjaimellisesti liikuttavat pyöriä ja pyöräilijöitä. Koko pyöräilytarvikevalikoimalla on muutama yhteinen tekijä: huippuluokan toimivuus, luotettavuus ja kestävyys. Rohloff on pyöräiyteknologian edelläkävijä ja asiantuntija, jonka valikoimasta löydät muun muassa jarrulevyjä, rattaita, ketjutyökaluja, pyörän akseleita ja niiden varaosia, erilaisia ohjaustangon kahvoja, ratastyökaluja ja tietenkin legendaariset vaihdenavat. Rohloffin valikoimasta löytyy näiden lisäksi myös erityisiä pyörille kehitettyjä voiteluaineita. Rohloffin täysin automatisoitu tuotantokone “The Green Monster” on pyöräalalla laajasti tunnettu. Rohloffin tärkein ja tunnetuin tuoteryhmä on vaihdenavat, joita kehitetään yhä paremmiksi jatkuvan tuotekehitystyön ansiosta.

Rohloff-pyöräilytarvikkeet – 14-vaihteista huippuluokan suorituskykykä napavaihteilla
Rohloff on kehittänyt laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita pyöriin vuosien mittaan. Pyöräilijöille, joiden vaatimukset ovat erityisen korkealla Rohloff valmistaa 14-vaihteisia vaihdenapoja, joita käyttävät niin kuntoilijat ja harrastajat kuin ammattipyöräilijät. Rohloffin napavaihteet tunnetaan erinomaisesta hyötysuhteesta, laajasta välitysten skaalasta ja äänettömästä toiminnasta. Lisäksi napavaihteet tarvitsevat erittäin harvoin huoltoa. Laajan välitysten skaalan lisäksi huomiota on kiinnitetty myös siihen, että vaihteiden väliset askeleet ovat tasaisia. Rohloffin napavaihteet tarjoavat huippuluokan tarkkuutta ja suorituskykyä myös silloin, kun olosuhteet ovat äärimmäisen haastavat. Kattava Rohloffin tarvikevalikoima sisältää myös rattaita, vaihdevipuja, ketjujen kiristimiä, jarrulevyjä ja öljynvaihtopaketteja. Nämä napahvaihteet soveltuvat erinomaisesti myös äärimmäisiin olosuhteisiin.

Rohloff-voiteluaineet pyörille – pehmeää ja sulavaa toimivuutta pyöränosille
Vain hyvin voidellut pyöränosat voivat toimia moitteettomasti. Pitkää käyttöikää, toimivuutta ja luotettavuutta varten Rohloff valmistaa myös erikoistuotteita. Lisäksi Rohloffin voiteluaineet valmistetaan vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti ja ne ovat biohajoavia. Voiteluaineissa käytetyllä öljyllä on erittäin korkea paineensietokyky, se on vettä hylkivää ja sillä on erinomainen tunkeutuvuus ja liukuvuus. Rohloffin öljyä on testattu erittäin rankoissa olosuhteissa ja se soveltuu erinomaisesti ketjujen voiteluun. Tuotteen kemiallinen koostumus suojelee pyöränosia kulumiselta ja ruostumiselta. Kaiken tämän lisäksi ketjuöljy on pakattu helppokäyttöiseen pulloon, josta sitä voi annostella helposti ja tarkasti.