•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Rock Shox
... kilpailuhenkiseen pyöräilyyn – pyöränosat parhaaseen hallittavuuteen

Rock Shox... kilpailuhenkiseen pyöräilyyn – maailmanmestarien käyttämiä ja testaamia osia
Rock Shox on yritys, joka valmistaa erityisesti maastopyöräilyyn ensiluokkaisia tuotteita. Tuotteiden kehitykseen osallistuvat erittäin kokeneiden suunnittelutiimien lisäksi maailman parhaat pyöräilijät lukuisia maailmanmestareita mukaan lukien. Korkeiden laatuvaatimusten ansiosta Rock Shox pystyy valmistamaan tuotteita, jotka ovat suureksi hyödyksi pyöräilyssä niin kuntoilijoille kuin ammattiurheilijoille. Rock Shox tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita optimaaliseen pyörän hallittavuuteen. Valikoimaan kuuluu muun muassa iskunvaimentimia, joustavia etuhaarukoita trekking-pyöriin ja maastopyöriin sekä yhteensopivia tarvikkeita ja varaosia.

Rock Shox... suorituskykyiseen pyöräilyyn – maailmanmestareiden käyttämiä pyöränosia
Vuonna 1989 North Carolinassa perustetulla Rock Shoxilla ei alun perin ollut niin vahvaa sidettä kilpapyöräilyyn. Yritystä johtivat alussa Paul Turner ja Steve Simons, jotka olivat molemmat kasvaneet motocrossin parissa ja olleet mukana motocross-tallissa. Paul Turner oli tallin mekaanikko ja Steve Simons yksi tallin ammattikuskeista. Urallaan keräämänsä kokemuksen avulla Simons kehitti myöhemmin iskunvaimentimia omassa yrityksessään Simons Inc. Vuonna 1989 Turner ja Simons yhdistivät voimansa kehittääkseen uuden joustavan etuhaarukan maastopyöriin. Tuotekehityksen tuloksen erinomaisuuden vahvisti Greg Herbold, josta tuli ensimmäinen alamäkipyöräilyn maailmanmestari, joka käytti Rock Shoxin joustavaa etuhaarukkaa. Kyseisen voiton ansiosta Simons ja Turner päättivät valmistaa ensimmäiset 100 kappaletta joustavia maastopyörän etuhaarukoita ja RS-1 oli syntynyt.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.