Ritchey

Komponentteja rakkaudella yksityiskohtiin

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

40 Hakutulokset

Ritchey cycling – maastopyöräilyn juurilla Kalifornian vuorilla
Tom Ritchey on laajentanut yrityksen mallistoa aina sen alusta lähtien, siis jo vuodesta 1974 asti. Tarina Ritcheyn takana alkoi 70-luvun alussa, kun maastopyörä odotti vielä keksimistään. Tuohon aikaan yrityksen perustaja Tom Ritchey laski alas pitkin vuoren rinteitä mutkittelevia teitä ja polkuja muiden paikallisten hurjapäiden kanssa. Kalustona olivat tavalliset sen aikaiset pyörät, joita oli muunneltu käyttämällä osia muun muassa motocross-pyöristä. Tällaisten pyörien ja niissä käytettyjen komponenttien kysyntä kasvoi, mikä johti Ritcheyn päätökseen perustaa yritys.

Ritchey-komponentit sopivat joka matkalle
Nykyinen Ritcheyn mallisto sisältä laajan valikoiman huolella suunniteltuja ja kevyitä komponentteja. Niihin lukeutuvat muun muassa moneen eri pyörätyyppiin ja käyttöön suunnitellut ohjaintangot, -kannattimet ja -laakerit, satulat, satulatolpat ja gripit. Ritcheyn komponentit tunnetaan korkeasta laadustaan. Korkean laadun takana on huolellinen, pienimmätkin yksityiskohdat huomioiva, suunnittelutyö, jota seuraa perusteellinen testausvaihe. Ritcheyllä halutaan pitää huoli, että julkaistavat tuotteet ovat varmasti loppuun asti kehitettyjä.

Ritchey: olemassa olevan tekniikan jatkuvaa kehitystä
Kokeneen henkilökunnan, seikkaperäisen kehitystyön ja tarkan laadunvalvonnan ansiosta Ritcheyn tuotteet ovat itsessään parasta mahdollista mainosta. Yritys käyttää paljon resursseja uusien innovaatioiden ja myös olemassa olevien tekniikoiden kehittämiseen, mikä näkyy myös lopputuloksessa. Ja kuten voi olettaa, kaikki tuotteet tulevat erinomaisen asiakaspalvelun saattelemana.