Reverse

MTB Gravity Parts for high quality demands

Reverse Components – Quality by bikers for bikers

Driven by a personal passion for mountain biking, all product ideas at Reverse Components have been developed literally on the trail since 2004. In addition to the stylish look in numerous colour variants, functionality and reliability are of course the top priorities in product development.

The fact that the founders of Reverse are ambitious bikers themselves is just as beneficial to the development as the feedback from athletes who put the Reverse parts through their paces on downhill and freeride missions and on their tours all around the globe. Speaking of testing: The practical test is good, but Reverse also has every product tested to the most stringent industry standards in the EFBE laboratory. This means you can rely 100% on your parts – "United in Shred".

Pyöränosat

LUOTETTAVAT REVERSE-TUOTTEET OVAT KUIN KOTONAAN POLULLA
Reverse Components tarjoaa kattavan valikoiman korkealaatuisia pyöränosia kaikkiin maastopyöräilyn alalajeihin XC:stä alamäkiajoon. Heidän mallistonsa tuotteista suurin osa on suunnattu aggressiivisempaan ja alamäkivoittoiseen ajoon. Saksan Schwarzwaldissa sijaitsevan yrityksen kokeneet työntekijät saavat inspiraationsa ja motivaationsa omasta intohimostaan maastopyöräilyyn.

Luotettavat osat eivät pelkästään saa sinua tuntemaan olosi hyväksi pyörän päällä, vaan ne ovat myös erityisen tärkeitä pyöräilijän turvallisuudelle ja terveydelle. Pyörän osat joutuvat äärimmäisiin rasituksiin freeride-, dirt- ja alamäkiajossa. Kaikki Reversen ohjaustangot ja ohjainkannattimet käyvät läpi kattavan ja vaativan kuormitustestauksen EFBe MTB-G -standardin mukaisesti (=gravity). Ennen massatuotantoa uuden tuotteen prototyypit joutuvat käymään läpi kattavan ja vaativan testausprosessin.

Jo yli kymmenen vuoden ajan Reverse on testannut ja kehittänyt itse tuotteensa niin kilpailuissa ja poluilla kuin laboratorioissa. Kerätäkseen arvokasta palautetta ja uutta inspiraatiota Reverse Components tekee läheistä yhteistyötä niin kansallisen tason urheilijoista kuin kansainvälisiä kisoja kiertävistä ammattilaisista koostuvan Factory Racing Team -tallinsa kanssa.

Reverse Componentsin kattavaan valikoimaan kuuluu vanteita, stemmejä, ohjainlaakereita, kahvoja, satulatolppia, rattaita, ketjuohjureita, kampia, ohjaustankoja ja polkimia. Reverse tarjoaa lähes kaikki osat mitä tarvitset kaikkiin maastopyöräilyn eri alalajeihin, oli lajisi sitten XC, enduro, FR tai DH.

Nykyään pyörän ei enää ole pakko olla musta, joten myös Reversen valikoimasta löytyy valtavasti eri värisiä osia pyörän tuunaamiseen omien mieltymysten mukaan. Reverse tarjoaa suurimman osan tuotteistaa usealla erilaisella anodisoidulla värivaihtoehdolla ja mahdollistaa sinulle pyöräsi tyylikkään viimeistelyn.

Alusta alkaen Reverse Components on ollut aktiivisesti mukana maastopyöräilyssä. Pyöräilijöiden omistamana yrityksenä Reverse on kirjaimellisesti syntynyt poluilla. Reverse tarjoaa nykyaikaisia pyöränosia perinteillä; intohimolla valmistettua kestävyyttä ja tyyliä.