Race Face

Vaativimmille maastoajajille

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

4 Hakutulokset

Race Face on lukeutunut pitkään maastopyörien komponenttivalmistajien markkinajohtajiin. Yritys on erityisen tunnettu ohjaustangoista ja -kannattimista sekä satulatolpista. Sen juuret ja toimipaikka sijaitsevat Vancouverissa Brittiläisessä Kolumbiassa, joka tunnetaan äärimmäisistä olosuhteista ja vaativista ajajista. Kaikki tuotteet käyvät tämän johdosta läpi erityisen vaativan testauksen. Kestävyyden ja varmatoimisuuden lisäksi Race Facen tuotteille on ominaista kevyt paino ja ensiluokkainen viimeistely. Uusimmat ja hienoistuneimmat valmistustekniikat sekä -materiaalit varmistavat, että kun toimintaa haetaan äärimmäisen rankoissa olosuhteissa ja käytössä, Race Face on luotettava ratkaisu. Ei olekaan sattumaa, että Race Facella on tunnustettu ja kansainvälinen joukko tiimiajajia.

Race Facen komponentit ovat vaativalle maastoajajalle
Jotta ajaminen on mahdollisimman turvallista, komponentit tulee tehdä kestämään. Race Facen ohjaintangot ovat tehty vaativimpaan käyttöön. Alumiiniset mallit soveltuvat silti yhtä hyvän myös hybridi- ja kaupunkipyöriin. Ohjaintangot ovat luonnollisesti ohennettuja eli niiden seinämävahvuus on paksu vain kohdissa, missä rasitukset ovat suuria. Lisäksi tankojen viimeistely ja lujuus ovat varmistettu kuulapuhalluksella, mikä antaa hienon ulkonäön ja jopa parantaa materiaaliominaisuuksia. Ohjaintankomalleja on saatavana useaa eri mallia, jotka vaihtelevat halkaisijan, leveyden ja taivutusten mukaan. Mitä tahansa Race Facen tankoa käytätkin, se antaa itseluottamusta jyrkimmissäkin alamäissä.

Race Face MTB – satuloita ja satulatolppia äärimmäiseen maastoajoon
Vaikka ajajan taidot ovat ehdottoman tärkeät, myös komponenttien ja pyörän tulee olla kunnossa. Ajoasento määräytyy pitkälti ohjaintangon, -kannattiminen ja satulatolpan perusteella. Kaikki Race Facen satulatolpat ovat varmatoimisia, mutta silti helppoja säätää innovatiivisen kiinnitysmekanisminsa johdosta. Suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu kaikki tekijät pintakäsittelyä myöten. Kuulapuhallettu ja anodisoitu pinta kestää hyvin vettä, kuraa, hankausliikettä ja jopa kiveniskuja! Kanadalaisen Race Facen komponentit eivät jätä sinua pulaan ja säilyvät lähes uudenveroisen näköisenä pitkän aikaa.